Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2018-04-16 06:24 e.gergo realmadrid.com
Zidane: „Komolyan vettük a meccset, és jó eredményt értünk el” NyilatkozatokSpanyol Bajnokság

A Real Madrid 2-1-es győzelemmel begyűjtötte a három pontot Málagában a spanyol bajnokság 32. fordulójában, a mérkőzés után a csapat francia vezetőedzője, Zinedine Zidane szokásos sajtótájékoztatóját is megtartotta.

„Nagyon jól teljesítettünk, és nem könnyű egy ilyen csapat ellen játszani, a Málaga nem azt a pozíciót érdemli a tabellán, ahol most állnak a bajnokságban. Motiváltak voltunk, komolyan vettük a feladatunkat, jól játszottunk és jó eredményt értünk el. Fontos volt rotálni a játékosokat, és olyanoknak lehetőséget adni, akik általában nem jutnak olyan sok játékperchez. Próbálom a tőlem telhető legjobbat hozni a rotálásban, de nem pihenhet mindenki. Van még meccsünk a Bajnokok Ligája elődöntője előtt, és meglátjuk majd, hogy azokon hogyan állunk fel. Jó formában vagyunk, mindannyian egészségesek és fittek vagyunk. Nagyon fontos, hogy mindenki bevethető”.

Isco teljesítményéről: „Elégedett vagyok vele és a góljával. Ez a város az otthona, és nagyszerű meccse volt. Lenyűgözött ő is és a csapat is. Itt nőtt fel, és megérdemelte ezt a fogadtatást. Fontos játékos volt a Málagában, és ma létfontosságú volt a Real Madridnak”.

Benzema és Bale: „Karim soha nem fogja bedobni a törölközőt. Természetesen szeretne gólt lőni, és meg is voltak ehhez a lehetőségei. Csak a gól hiányzott belőle, de tovább fog hajtani. Kemény éve van ebben a tekintetben. Bale kihagyása technikai döntés volt, csak úgy, mint a többbi srácnál, aki nem utazott a csapattal Málagába”.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend