Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2018-04-16 06:44 e.gergo realmadrid.com
Casemiro: „Az egész meccsen a kezünkben volt az irányítás” Nyilatkozatok

A Málaga elleni 2-1-re megnyert spanyol bajnoki találkozó után a Real Madrid második gólját szerző Casemiro, valamint Vallejo, Lucas Vázquez és Theo Hernández is nyilatkoztak a sajtó munkatársainak.

Casemiro „Tudtuk, hogy nehéz dolog itt játszani, amiért a Málaga ilyen helyzetben van a bajnokságban. Jól játszottunk, és az egész meccsen teljesen a kezünkben volt az irányítás. A vége felé talán kicsit kiengedtünk, és hazamehettünk volna kapott gól nélkül is, ha ez nincsen. Három pontot szereztünk, és még többet kell begyűjtenünk majd a következő meccseken is. Ameddig tart a bajnokság, nekünk kötelességünk harcolni, és mindig mindent bele kell adnunk ezért a címerért. Remélhetőleg a tabella elején lévő csapatok botlanak majd, és közelebb tudunk kerülni hozzájuk. Nehéz védekező középpályásként játszani, nem könnyű poszt. Volt egy hibám, de aztán Keylor Navas védett és javította. De egy másik játéknál megszereztem ott a labdát, és abból szereztünk gólt”.

Isco: „Mindig is fontos a Madridnak. Tudjuk, hogy mennyire ott van ő a Málaga szívében, történelmet írt itt, csak úgy, ahogyan teszi azt most a Real Madridban is. Remélem, hogy hosszú ideig velünk marad még, és tovább élvezhetjük a varázslatát”.

Jesús Vallejo „A legpozitívabb dolog az a három pont megszerzése, amivel továbbra is előre tekinthetünk a spanyol bajnokságban. Örülök neki, hogy ismét játszhattam, jól éreztem magam a pályán. Még több percre lesz szükségem, és fel kell épülnöm teljesen. A csapat ma összetett teljesítményt nyújtott, és ez a meccs segít, hogy magabiztosabbak legyünk a Bayern ellen mérkőzések közeledtével. Most a bajnokságra kell koncentrálnunk, hogy a megfelelő formában érkezzünk a Bajnokok Ligájába”.

„Ramos, Varane és Nacho számomra a világ három legjobb belső védője, kiváltságos helyzetben vagyok, hogy tőlük tanulhatok. Sergio mindig kommunikál az emberrel, jól fedi le a területeit, és nagyon jól olvassa a játékot. Szeretnék gratulálni Zidane-nak, értékelnünk kell, hogy relatíve rövid ideje van a csapatnál, és megszerezte a századik győzelmét itt, fenomenális. Elégedett lesz most, megvannak a napi munkamódszerei, és sokat vár el tőlünk az edzéseken is”.

Lucas Vázquez „A legfontosabb az volt ma, hogy megszereztük a győzelmet, és nagyszerű teljesítményt nyújtottunk azért, hogy folytathassuk a remek sorozatunkat. Örülünk Iscónak, nagyszerű meccse volt”.

A büntető a Juventus ellen: „Eszméletlen sokat beszéltek egy olyan dologról, amiről nem is érdemes beszélni, ez a labdarúgás része. Felpörgeti az embereket, hogy a Real Madrid zsinórban nyolcadik éve ott van a Bajnokok Ligája elődöntőjében, az emberek abban lelnek örömöt, ha hibázunk. Magunkra kell fókuszálnunk, és ami minket illet, nagyon jó érzés ott lenni az elődöntőben. Spanyolországban nagyobb feneket kerítettek ennek a büntetőnek, mint Olaszországban”.

A szezon értékelése: „Sok pontot hullajtottunk az első néhány hónapban, és nem tudtuk tartani a lépést a listavezetőkkel. Fejlődnünk kell, és rá kell jönnünk, hogy minden szezont ugyanúgy kell kezdeni, ahogyan befejezzük őket”.

A Bayern: „Ők egy fantasztikus ellenfél, egy európai óriás. Alig várjuk, hogy játsszunk ellenük”.

Theo Hernández „Megvoltak a helyzeteink ahhoz, hogy lezárjuk a meccset, de nem használtuk ki őket. Talán 2-0-nál kicsit visszavettünk, de szerintem fantasztikus meccsünk volt. Isco csodálatos játékos, és örülök neki és annak, hogy milyen teljesítményt nyújtott ma este. Továbbra is keményen kell dolgoznia, és gólokat kell lőnie. Az Athletic ellen mindent be kell dobunk, intenzív meccsre számítunk egy olyan csapat ellen, akikben valódi küzdőszellem rejtőzik”.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend