Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2018-06-21 07:36 Realista24 marca.com
Gudjohnsen gyerekei Madridot választották Barcelona helyett Egyéb hírek

Eidur Gudjohnsen, ha valaki meglátja ezt a nevet, akkor szinte biztos, hogy mindenkinek beugrik róla a Barcelona, mert ugye karrierje során több évet is eltöltött a katalán csapatnál.

Éppen ezért talán kissé szokatlan lehet az a hír, hogy az izlandi játékos két fia is a Real Madrid akadémiájához igazolt, és még érdekesebbé teszi a hírt, hogy mind a ketten Barcelonából teszik át a székhelyüket a spanyol fővárosba.

A 16 éves  Andri Gudjohnsen a blancók Juvenil csapatába igazolt, míg a 12 éves Daniel az Infantil B csapathoz került. Ahogy azt fentebb írtuk, mint a két srác Barcelonából érkezik Madridba, Andri az Espanyol, Daniel pedig az ősi rivális, FC Barcelona utánpótlása helyett választja a Real Madrid akadémiáját.

A Barcelona próbálta egy szerződéssel Danielt magához láncolni, de a Real Madrid ajánlata kedvezőbbnek bizonyult és így most az egész család Madridba fog költözni.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend