Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2018-11-06 13:43 e.gergo realmadrid.com
Hivatalos a Plzeň elleni húsz fős keret Bajnokok Ligája

Solari húsz játékost nevezett a holnap, azaz szerda este 21:00-kor esedékes idegenbeli, Viktoria Plzeň elleni Bajnokok Ligája csoportmérkőzésre. A keretbe meghívót kapott játékosok a következők:

Kapusok: Keylor Navas, Kiko Casilla és Thibaut Courtois. Védők: Sergio Ramos, Nacho Fernéndez, Álvaro Odriozola, Sergio Reguilón, valamint a Castilla védője, Javi Sánchez. Középpályások: Toni Kroos, Luka Modric, Casemiro, Fede Valverde, Marcos Llorente, Marco Asensio, Isco Alarcón és Dani Ceballos. Támadók: Karim Benzema, Gareth Bale, Lucas Vázquez és Vinicius Jr.

A keretből kimaradtak a következő játékosok: Luca Zidane, Dani Carvajal, Jesús Vallejo, Raphael Varane, Marcelo és Mariano. A csapat ma már meg is érkezett Csehországba, ahol holnap este kilenckor lépnek majd pályára a Plzeň ellen. Solari ma este még edzést tart a csapatnak, előtte pedig sajtótájékoztatón vesz részt az utazó keret egyik tagjával.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend