Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2018-11-08 09:34 Zs. Bence as.com
Ceballos: Jót tett az edzőváltás Bajnokok LigájaNyilatkozatok
Dani Ceballos végigjátszotta a tegnapi, Viktoria Plzen elleni mérkőzést. Ezt követően pedig kendőzetlenül mesélt Lopeteguiről, Solariról, Pintusról…

„Jót tett az edzőváltás…”

„Nem számítottam rá, hogy ki fog hagyni Lopetegui a Plzen elleni keretből. Beszéltem vele, persze a döntés az övé. Bízott bennem, játszottam is nála, ha nem is sokat. Szerintem jót tett nekünk az edzőváltás. Zsinórban három mérkőzést nyertünk meg, ez nagyon fontos.”

„A Barca elleni meccs után végleg betelt a pohár…”

„Solari a kezdettől fogva nyílegyenes és egyértelmű volt. Bő keretünk van és mindenkinek hozzá kell tenni a maga részét. A Barca elleni meccsel végleg betelt a pohár. Azt hiszem, jót tett a változás. Mentálisan borzasztó állapotban voltunk, Solari képes volt változtatni ezen. Nagyon elégedettek vagyunk vele. Dinamikus edző. A döntéseket persze nem mi hozzuk meg, fent dől el.”
Solari eddigi eredményei
UD Melilla 0-4 (Benzema, Asensio, Odriozola, Cristo González) Real Madrid
Real Madrid 2-0 (Vinicius, Ramos) Real Valladolid
Viktoria Plzen 0-5 (Benzema 2, Casemiro, Bale, Kroos) Real Madrid

„Nem kell rögtön csodát várni…”

„Hogy jobb lenne az erőnlétünk Pintus miatt? Szerintem ez hülyeség. Három hét nem elegendő idő ahhoz, hogy komoly változás történjen. A csapat jó erőnléti állapotban van.” Ez volt tehát Dani Ceballos mérkőzés utáni nyilatkozata, mi pedig kíváncsian várjuk Dani Carvajal véleményét, aki szerint Lopetegui a legjobb edző, akivel valaha együtt dolgozott.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend