Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2015-12-03 10:15 e.gergo realmadrid.com
Benítez: „Természetesen a klub nem tudott semmit Cheryshev eltiltásáról” NyilatkozatokSpanyol Kupa

Cheryshev a Cádiz elleni mérkőzés után elmondta: őt nem értesítették a Villarrealtól arról, hogy el lenne tiltva a Copa del Rey kiírásától. Rafa Benítez sem eresztette hosszúra a mérkőzés utáni nyilatkozatát, a Real Madrid vezetőedzője a következő szavakkal zárta az estét:

„Nagyszerű meccsünk volt, nehéz körülmények között. Nyertünk és elégedett vagyok a játékosok teljesítményével. Gratulálok nekik azért, amit a pályán mutattak. Természetesen a klub nem tudott semmit Cheryshev eltiltásáról. Sem a Villarreal, sem a spanyol labdarúgó szövetség nem tájékoztatott bennünket, és amikor értesítettek bennünket, egyből le is cseréltük őt. A jó szándék megvolt”.

A találkozó után Emilio Butragueno is nyilatkozott: „A klubot nem értesítették erről a szankcióról, sem a labdarúgó szövetség, sem pedig a Villarreal nem szólt nekünk és a játékosnak a körülményekről. Nem arról van most szó, hogy olyan valakit keresünk, akire rá lehet ezt fogni. Várunk és meglátjuk, hogy mi történik majd. A szövetség szabályzatában van egy bekezdés, ami szerint a lehetséges szankció nem lép érvénybe egészen addig, amíg az érdekelt feleket – az érintett klubot és játékost – nem értesítik személyesen az esetről. Ezért játszott Cheryshev”.

„Beszéltem ma este a szövetséggel, és a következő órákban kiderül, hogy mi lesz majd. Az ítéletet pénteken hozzák majd meg, a jogi képviselőink pedig ott lesznek, hogy kommentálják. Nem sokat tudunk jelenleg nyilatkozni még erről, az igazat mondjuk a történtekről, óvatosabbnak és körültekintőbbnek kell lennünk”.

Emilio Butragueño a mérkőzés után

Emilio Butragueño a mérkőzés után

Isco nyilatkozata „Jó meccset hoztunk egy nagyon különleges helyszínen. Jó eredményt értünk el egy erős csapat ellen, akik irányították a labdát, és akik szerintem egészen jól játszottak. James képességeivel kapcsolatban senkiben nincsenek kételyek, nagyon fontos játékos számunkra. A második félidő közepe felé szereztem tudomást Cheryshev esetéről. Fogalmam sem volt róla”.

„Ez a klub dolga. Rájuk vár a feladat, hogy ezt megoldják. Mi megtettük azt, amit a pályán elvártak tőlünk. A labdarúgás érdekében remélem, hogy lesz visszavágó. Azt hiszem azért kaptam kilencven percet az edzőtől, hogy az erőnlétem ne essen vissza. A kiállításom a Barcelona ellen egy csúnya belépő után jött, de fiatal vagyok, és keresnem kell a fejlődési lehetőségeket”.

Lucas Vázquez „Úgy megyünk haza, hogy elvégeztük a munkánkat. Ma azért jöttünk, hogy nyerjünk, és egész jól is játszottunk. Összpontosítottunk a meccsre, Cheryshev esetéről csak a mérkőzés után, az öltözőben tájékoztattak minket. Ki kell várnunk, hogy mi fog történni. Ha végül a döntés az lesz, hogy kizárnak bennünket, az nagy csapás lenne. Cheryshev nem emlékezett rá, mindannyian alig várjuk, hogy játszhassunk, és ha megkapod a lehetőséget, nem az jár a fejedben, hogy az előző évben kaptál három sárga lapot. Denist nem igazán okolhatjuk ezért. Izgatottan várta, hogy játszhasson, most pedig azt mondják neki, hogy van egy eltiltása az előző évről”.

Marcos Llorente „Mindig öröm számunkra, ha játszhatunk, és büszke rá az ember, hogy ezért a mezért harcolhat. A Cheryshev-szituáció egy régi történet, nem erre gondolt, hanem csak arra, hogy végre játsszon és jól teljesítsen. A klub  dolga lesz ezt megoldani. Mindannyian próbáltunk beszélni Denisszel, hogy felvidítsuk. Ez nem az ő hibája, nyugodt lehet”.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend