Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2017-03-27 13:14 Tromposch Ádám as.com
Carvajal és Marcelo is szerződéshosszabbítás előtt Egyéb hírek

A Real Madrid két kezdő szélső védőjének 2020-ban lejár a szerződése. Nyár elején a klub szeretné mindkét játékos szerződését még két évre, 2022-ig meghosszabbítani, valamint valószínűleg Benzema is új papírokat írhat majd alá.

Júniusban tehát Marcelo és Dani Carvajal is új szerződést kaphat, amelyek majd 2022-ig szólnak. Mindkét játékosnak három év van még hátra a jelenlegi kontraktusból, de a Real Madrid szeretné ha velük kapcsolatban semmiféle találgatások nem ütnék fel a fejüket. Ez persze részben annak is köszönhető, hogy mindketten remekül teljesítenek, így megérdemlik a hosszútávú bizalmat, a klubnál úgy érzik, hogy mindent meg kell tenni annak érdekében, hogy ez a két kiváló játékos még jó hosszú ideig a fővárosiakat szolgálja. Az új papírok aláírásakor persze mindkét játékos fizetését is megemelik majd.

Marcelo már a 11. szezonját tapossa habfehérben, és ezzel a szerződéssel lehetősége nyílik ezt 16-ra növelni. A brazil hátvéd a 3. legtöbb mérkőzéssel rendelkezik a külföldiek közül, 395 találkozóval, és nagy esélye van rá, hogy megelőzze az előtte lévő Di Stéfanót (396) és Roberto Carlost (527). Mindeközben Carvajal is alapember lett, Danilóval megharcolt a kezdőért és nyert. Már 151 hivatalos mérkőzése van a Real Madrid színeiben, és a spanyol válogatottban is számítanak rá.

Marcelo és Carvajal mellett Benzema is új szerződést írhat alá a nyáron. A francia támadó is 2022-ig szóló új papírokat írhat majd alá, még mielőtt a szezon véget ér. A francia jelenlegi szerződése egyébként 2019-ig szól. Florentino Pérez a múlt héten így nyilatkozott róla: „Ha rajtam múlna, Benzema a Real Madridban fejezné be a karrierjét.”

A Real Madrid idén nyáron szeretné hamar letudni ezeket a hosszabbításokat, hiszen nem lesz se világbajnokság, se pedig Európa-bajnokság, így nem szeretnének most annyit várni, mint ebben a szezonban, amikor október tájékán Kroos, Modric, Bale, Cristiano és Lucas Vázquez is új szerződést kapott.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend