Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2013-04-28 21:00 El Maestro goal.com
Kondogbia a Real Madridról álmodik Átigazolási hírek

A húsz éves francia játékosnak Európa-szerte vannak érdeklődői, de elismeri, hogy ha a Királyi Gárda hívja, annak nem fog tudni ellenállni.

A Sevilla középpályása, Geoffrey Kondogbia elismerte, hogy egy álma válna valóra azzal, ha a gyerekkori kedvenc csapatánál játszhatna, a Real Madridnál.

Kondogbia múlt nyáron igazolt a pénzhiányban szenvedő andalúz egyesülethez a francia másodosztályban szereplő Lens-tól és a szezonbeli teljesítménye rengeteg pletykát kiváltott a jövőjére nézve. A Real Madrid, a Manchester City és a Monaco csapata mindnyájan elismerik, hogy érdeklődnek az ifjú francia csillag iránt.

kondogbia

Kondogbia úgy véli, hogy hihetetlen lenne, ha a spanyol bajnokság egyik óriásához való átigazolása létrejönne, miközben a pletykák szerint Mourinho emberei hajlandóak lennének egy 8 millió eurós ajánlatra Kondogbiáért.

„A Real Madrid volt az álmom már egész kicsi gyerekként.” – mesélte a Telefootnak.

„Mindig öröm látni, ha figyelnek és engem akarnak. Real Madrid? Ez arra késztet, hogy álmodozzak… de ez egyelőre csak papíron van így. Ezek a klubok mind a Bajnokok Ligájában játszanak. „

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend