Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2013-07-23 09:39 Realista24 marca.com
Bale egyre közelebb Madridhoz Átigazolási hírek

Daniel Levy igazán kegyetlen ember, ha tárgyalásokról van szó, és egyben olyan, aki ügyesen irányítja a dolgokat bárkivel is kerüljön szembe a tárgyalóasztalnál. Amikor Gareth Bale a múlt héten közölte vele, hogy a Real Madridhoz akar csatlakozni, és a döntése végleges, hirtelen kétségbeesés látszódott az arcán.

Levy elmondta a hozzá közel állóknak, hogy csak abban az esetben engedi el a walesi játékost, ha olyan ajánlat érkezik érte, ami angol átigazolási rekordot jelent. Ezt a rekordot jelenleg Cristiano Ronaldo tartja, 94 millió euróval.

Bale Madridban

A Real Madridnak már sok energiát fektetett a játékos leigazolásába. Első körben a Tottenham középpályásának ügynökétől kellett kideríteni, hogy mik a játékos kívánságai. A csúcstalálkozóra június 25-én került sor Jonathan Barnett, Pérez és José Angel Sánchez között. Ezen a találkozón tervezték el a stratégiájukat. Abban is egyetértettek a felek a Bernabéuban történt egyeztetés során, hogy valószínűleg „hosszú és fárasztó” tárgyalássorozat vár rájuk.

A találkozó során megállapodtak abban, hogy a játékos hat éves szerződést fog kapni, amely évi 6-7 millió euró közötti összeget fog garantálni neki. Továbbá arról is, hogy Bale a 11-es mezszámot fogja viselni.

Abban is egyezségre jutottak, hogy Bale személyesen fogja felkeresni Levyt és közölni fogja vele döntését, ami már megtörtént. „Nincs kétségem: Gareth gyerekkora óta a Madridban akar játszani” – mondta Barnett, majd elővett egy fotót, amelyen a 10 éves Bale látható Real Madrid mezben, és elmondta, hogy ez a fiú a Galaktikus Madridot csodálva nőtt fel. Ez örömmel töltötte el Florentinót.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend