Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2013-09-16 19:45 Tromposch Ádám as.com
Ancelotti: „Bale bárhol képes játszani…” Bajnokok LigájaNyilatkozatok

A Real Madrid holnap este 20:45-től a Galatasaray ellen lép pályára a Bajnokok Ligája csoportkörének első fordulójában, a mérkőzés előtt Carlo Ancelotti állt az újságírók rendelkezésére.

Gareth Bale helyéről: „Ő egy olyan játékos, aki szinte bárhol képes játszani. A Villarreal ellen a jobb oldalra raktam, mert azt gondolom, hogy ott igazán szeret játszani, de tényleg bármelyik pozícióban képes a jó teljesítményre.”

cikk2

Iker Casillasról: „Meggondoltam magam, Diego López fog játszani (nevet), csak viccelek persze. Iker játszani fog. Két igazán kiváló kapusom van, akiknek remek a hozzáállásuk; véleményem szerint Diego megérdemli a lehetőséget a La Ligában, és Iker a tapasztalata, professzionalizmusa, képességei miatt játszik a BL-ben. Casillasnak rengeteg tapasztalata van. Nyugodtnak tűnik, és azt gondolom, hogy remek meccse lesz holnap. Minden képessége meg van ahhoz, hogy kezelje a nyomást, nincs semmi problémája ezzel.”

A kapusokról: „Amennyiben mindketten jól teljesítenek, Diego López játszik majd a La Ligában, Iker pedig a Bajnokok Ligájában az egész szezonban.”

cikk1

A kezdőről: „Nagyjából az lesz a kezdő, mint a Villarreal ellen, Alvaro viszont felépült, és majd meglátjuk, hogyan teljesít az edzésen. Bale-el nagyon óvatosnak kell lennünk, mert játszott 60 percet a Villarreal ellen, egy igen nehéz előszezon után. Nem volt semmi problémája a meccs után, de mindig előre kell gondolkoznunk, mielőtt a pályára küldenénk. Meglátjuk majd kedden.”

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend