Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2013-10-01 21:01 Marci realmadrid.com
Sergio Ramos: „Egységesebbnek kell lennünk, mint valaha.” Bajnokok LigájaNyilatkozatok

A vezetőedző mellett, a Real Madrid védője, Sergio Ramos is részt vett a kötelező sajtótájékoztatón.

Miért nem játszik jól a csapat:

„Szerencsére hamarosan megtudjuk, mert nagyszerű eredményeink vannak Ancelotti rendszerével a szezon kezdetétől. Egységesebbnek kell lennünk, mint valaha. Nem nyújtottuk a legjobbunkat, az emberek aggódnak, de senkinek ne legyen kétsége afelől, hogy minden megváltozik, mert jó csapatunk van. Túl fogunk lépni ezeken a nem túl jó meccseken, de inkább most történjenek meg, mint a szezon végén. Szerencsére tanulunk belőle, és továbblépünk. Senkinek nem kell továbbgondolnia a dolgokat, mert jó csapatunk van, egységesebbek vagyunk, mint bármikor, és van egy nagyszerű edzőnk, aki felvillanyoz minket.

A különbségről, ami a felkészülési meccsek, és a mostaniak teljesítménye között van:

„Ugyanazok a játékosok vagyunk, az edző is ugyanaz, vissza kell szereznünk a magabiztosságunkat. Amikor egység van az öltözőben, a dolgoknak jó felé kell venniük az irányt. Nincs semmilyen hozzáállásbeli probléma, tiszta lelkiismerettel mehettünk haza, mindent megtettünk, amit tudtunk. Az edző bízik bennünk, és mi is benne.”

ramos_kobenhavn

„Az eredmények azok, amik hiányoznak. Sok dolog van, amiben fejlődni kell, a játékosok fokozatosan formába lendülnek, és jobb játékos fognak látni, az emberek pedig újra magabiztosságot éreznek. Ez a rossz kezdés idegeskedésre adhat okot, de most egységesebbek vagyunk, mint bármikor. Az eredmények hamarosan jönni fognak, a Real Madrid folytatja győzelmeit, ahogy mindig is a Real Madrid történelmében.”

Az edzés előtti megbeszélésről:

„Nem kell nagyobb figyelmet szentelni ennek a dolognak,mint ami. Úgy emlékszem, hogy ezek a dolgok megtörténtek Santillana, Juanito, és Camacho idejében is. Egy megbeszélést tartani abszolút normális dolog, a konklúzió pedig mindig pozitív. Nem beszélünk róla, mert ez egy belső rendszer a játékosok, és az edzők között. Akkor is van megbeszélésünk, amikor jól mennek a dolgok, most úgy jött ki, hogy egy kisebb krízist tapasztaltunk, tehát beszélnünk kellett. Mindig jó megbeszélni a dolgokat, és elmondani szemtől szemben. A lényege ezeknek a megbeszéléseknek nem fontos, de a hatása igen. Össze kell jönnünk, és leszűrni a pozitív megállapításokat.”

„Amikor ebben a klubban játszol, közülünk, akiknek már volt ilyen tapasztalatuk tudják, óvatosnak kell lenni, hogyan ítélnek meg a szurkolók minket. Mindenki szeret nyerni, a rajongók meg is követelik ezt, ez egy jel, hogy bíznak a csapatban. Meg kell próbálnunk újra izgalomba hozni a szurkolóinkat, és megerősíteni az identitást a mezzel kapcsolatban, amit képviselünk. Kiváltságosnak érezzük magunkat, hogy képviselhetjük a Real Madridot. Helyes úton vagyunk. A dolgok jóra fordulnak, amikor megfelelő a  légkör, és mindenki egy irányban halad.”

ramos_kobenhavn2

Végül, a spanyol védő kommentálta Pepe és Benzema szócsatáját is:

Amik az öltözőben történnek, azok ott is maradnak, aminek ki kell kerülnie, az kikerül. Azért vagyunk itt, hogy segítsünk a csapattársainknak. Karim a gólokért él, amikor nem sikerül betalálnia, akkor kritizálják. Mindenkit kifütyültek a Bernabéuban. Ez nem kellemes, a szurkolóink igényesek, ez egy újabb ok, hogy jól  kell dolgoznunk. Amikor  jó sorozatunk lesz, a dolgok megoldódnak.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend