Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2013-10-21 21:23 Press
Gianluigi Buffon: „Iker nyilatkozatában semmi kivetnivaló sincs, a szememben még nagyobb játékossá vált” Bajnokok LigájaNyilatkozatok

A Juventus és az olasz válogatott csapatkapitánya, Gianluigi Buffon a spanyol sajtó rendelkezésére állt a mai nap folyamán. Többek közt beszélt a Real Madridról, a Bajnokok Ligájáról és természetesen Iker Casillasról is.

„A Real Madrid filozófiája az, hogy elkápráztassák a közönséget a legnagyobb sztárok leigazolásával… ugyanakkor a pénz nem minden, egyedül azzal nem lehet nyerni. Mindig szükség van egy jól működő projektre is. Casillasszal kapcsolatban annyit tudok mondani, hogy nagyon profi a hozzáállása és nincs kivetnivaló abban, amit nyilatkozott. Jól kezeli a helyzetét és a szememben még nagyobb játékossá vált. Furcsa egy olyan kiváló kapust látni hétről hétre a kispadon, mint Iker de Diego Lópezzel kapcsolatban is tiszteletteljesnek kell maradni. Kiválóan játszik minden alkalommal. Hiszek Ancelottiban, egyetlen klubnál sincs akkora nyomás, mint a Real Madridnál ám Carlo mindig megtalálja a megoldást és a győzelemre vezető utat.”

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend