Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2013-10-22 16:29 Marci realmadrid.com
Ancelotti: „A Juventus nagyon jól szervezett, veszélyesek a kontráik…” NyilatkozatokSpanyol Bajnokság

Carlo Ancelotti ismét megjelent a sajtószobában, az ilyenkor már szokásos Bajnokok Ligája mérkőzések előtti interjún. A Real Madrid mesterét ezúttal Cristiano Ronaldo kísérte el.

Az ellenfélről: „Nagyon egyszerű a felállásuk. Rendkívűl jól szervezettek védekezésben, és veszélyesek a kontratámadásaik. Pirlo személyében óriási tehetségű labdarúgójuk van. A csapatuk erőssége a szervezettség. Egyben vannak, és jó minőséget képviselnek.”

Szintén megemlítette a csapatát is: „Magabiztos vagyok, a csapat jobban játszik, megtudják ismételni azt a teljesítményt, amit a Malaga ellen nyújtottak, remélhetőleg hasonló intenzitással. Koncentrálnunk kell, mert nehéz mérkőzésre van kilátás.”

Az olasz edző nem akarta nyilvánosságra hozni a kezdőt, amit kiküld a Santiago Bernabéu gyepére: „Tudom már az összeállítást, de nem fogom elmondani mi lesz az. Minden játékos a rendelkezésünkre áll, kivéve Xabi Alonsot. Sergio Ramos egészséges, és bevethető állapotban van.”

A fiatal titánokról a csapatban: „Lépésről-lépésre kell haladnunk, ez a klub,és az edzői stáb prioritása. Rengeteg találkozó van, ahol pályára léphetnek, nagyon sokat segítenek a csapatnak. Elégedett vagyok velük.”

Ancelotti nem győzött hangot adni milyen elégedett azzal a munkával, amit Di Maria végez: „Nagyon jól teljesít. Keményen dolgozik, tehetséges, magabiztos, és nagyon lelkes. Erős személyiség, és ez nagyon fontos nekünk”.

A hétvégi Clasico sem maradhatott el: „Ez a legnagyobb mérkőzés egész Spanyolországban, különlegesnek kell éreznünk ezt, óriási csapatok, sokat kell tenni a sikerért. Nem lesz könnyű, de nem vagyunk rossz formában.”

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend