Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2013-11-01 14:14 Press
Ancelotti mérkőzés előtti nyilatkozata: „Nem hiányzik Özil” NyilatkozatokSpanyol Bajnokság

Carlo Ancelotti a Rayo elleni mérkőzés előtt megtartotta szokásos sajtótájékoztatóját, és nyilatkozatából pontosan látszik milyen csapatot küld majd ki holnap a legkisebb madridi derbire.

„Xabi kezdő lesz. Nem tudom, hogy végigjátssza-e a 90 percet de biztosan a kezdőcsapatban lesz. Xabi és Illarra ugyanarra a posztra vannak, a stílusuk is hasonló. Khedira helyén ellenben szerepelhet Modric, Di María vagy Casemiro. Carvajal nagyon jó formában van, több esélye van játszani ezúttal. Arbeloa jól játszott és jól kezelte azt is, hogy kifütyülték. Szépen nyilatkozott erről a mérkőzés után”.

„Varane-nal semmi probléma sincs de egy kicsit fáradt. Holnap pihen és a Juventus ellen játszik helyette. Elővigyázatosnak kell vele és a térdsérülésével lenni, még nem szerepelhet minden mérkőzésen. Di María nem csak a szélen tud játszani, máshol is ugyanolyan jó. Nem tudom, hogy ismét Bale, Cristiano és Benzema lesznek-e elöl de mindhárman játékra készen állnak”.

Pillanatkép a pénteki (nov. 1) edzésről

„Cristiano mindig meg tud lepni, nagyon profi játékos. Nem tudom mit kéne még tennie, hogy elismerjék… én nem kérhetek még ennél is többet tőle. Blatter hiába kér elnézést, ez már késő, a baj megtörtént. Úgy vélem, hogy néha jobb gondolkodni mielőtt beszélünk. Tízig el kell számolni, ezalatt át lehet gondolni, hogy mit is akarunk mondani. Én mindig így teszek. A holnapi mérkőzés is egy madridi derbi. Bár az utóbbi 5 mérkőzést megnyerte a Real a Rayo ellen, nehéz meccsre számítok. Elvárom, hogy jól játsszon a csapat, fegyelemmel és folytassák ott, ahol abbahagyták szerdán. De tudom, hogy ez nem lesz könnyű. Szeretném, ha a védelem jobban működne. A Sevilla ellen támadásban nagyon jók voltunk de hátul nem koncentráltunk eléggé és esélyt adtunk az ellenfélnek a gólszerzésre…”

Végül a Barcelonára és Özilre is kitért:

„A Barcát erős csapatnak látom, tisztán látszik, hogy mit játszanak. Minden csapatnak megvannak a gyenge pontjai de a Barca majdnem az összes meccsét megnyerte. Kevés hibát ejtenek.”

„Nem hiányzik Özil és a játékosok sem szomorúak, hogy nincs itt.”

Mourinho és Özil okt. 29-én egy Chelsea – Arsenal (2:0) találkozó után

 

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend