Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2014-04-15 22:17 saabzero realmadrid.com
Beszámoló: Alavés – Real Madrid Castilla Utánpótlás

A fehérek kétszer szerezték meg a vezetést, először Jaime volt eredményes, majd egy öngól segítségével jutott ismét előnyhöz a királyi gárda. Viguera találatainak köszönhetően azonban pontosztozkodással zárult az összecsapás a Mendizorrozában!

Létfontosságú három pont volt a tét a Mendizorroza Stadionban, hiszen mindkét csapat a bennmaradásért küzd. A Castilla ennek megfelelően nem is hezitált, már a mérkőzés korai szakaszában a királyiak vezetéséről adott hírt az eredményjelző tábla. Jaime 12. minutumban elvégzett szabadrúgása érintés nélkül talált utat a kapuba. Lucas Torró néhány perccel később nagyon közel járt ahhoz, hogy megszerezze csapata második gólját, Crespo azonban bravúrral hárította a fiatal spanyol fejesét.

Ezt követően a hazaiak egyenlíteni tudtak. A mérkőzés 23. percében Mascarell követett el szabálytalanságot saját büntetőterületén belül, Viguera pedig a mészfoltról már nem hibázta el. A gól feltüzelte a vendéglátókat, minek hatására egyre több és több lehetőséget dolgoztak ki a Castilla kapuja előtt. Serrano dolgozta ki a legtisztább lehetőséget a gólszerzésre, egyedi mozdulattal csapta be Cabrerat, Pacheco azonban hatalmas bravúrt bemutatva hárította a cselt követő lövést. Ezen gyönyörű képsort pedig Manu García öngólja követte, így a vezetés ismét a vendégek birtokában volt, 1-2. Ezzel az eredménnyel vonulhattak tehát a csapatok az öltözőkbe.

A szünetet követően az Alavés csapata jegyezhette fel az első lehetőséget, Viguera szabadrúgása azonban a léc fölött kicsivel hagyta el a játékteret. A következő alkalommal azonban már nem volt ilyen könyörületes. Quiroga gyönyörűen helyezte a labdát mellel Viguerahoz, aki anélkül, hogy az lepattant volna küldte a hálóba. A 66. percben tehát a Castilla ismét a startmezőn találta magát. Majd a 83. percben ismét Quiroga villant. Egyetlen mozdulatával helyet teremtett magának, a gólt azonban Pacheco szédületes mozdulattal akadályozta meg.

A mérkőzés utolsó perceiben aztán mindkét félnek megvoltak a maga lehetőségei a gólszerzése, de a hazaiak pontatlansága, valamint kapusuk védéseinek köszönhetően a találkozó döntetlen eredménnyel zárult. A Castilla azonban nem lehet boldog az egy ponttal. Bár az eddig megszerzett 40 pontjával elkerüli a kiesőzónát, a mögötte álló Jaen és Alcorcon csapatai szintén 40 egységgel büszkélkedhetnek, őket pedig a Girona, és az Alavés követik 37, valamint 35 ponttal.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend