Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2014-04-27 00:26 e.gergo realmadrid.com
Mérkőzés utáni nyilatkozatok: Real Madrid – Osasuna (4-0) NyilatkozatokSpanyol Bajnokság

A Real Madrid magabiztosan, és viszonylag simán győzött hazai pályán az Osasuna ellen. A mérkőzést kapott gól nélkül zárta a Királyi Gárda, a csapat góljait Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos és Daniel Carvajal szerezték. A mérkőzés után Carlo Ancelotti, a gólszerző Ramos, Nacho és Casemiro értékelték a történteket.

Carlo Ancelotti Nem volt intenzív mérkőzés: „Cristianónak és a többieknek is minden rendben ment, nem volt sérülés a meccsen. A világon mindenkinek szüksége lenne egy kis pihenésre ahhoz, hogy jól felkészüljön, és mi most pihentetni is tudtunk néhány játékost. Cristiano jól teljesített, több önbizalommal játszott, mint a szerdai Bajnokok ligája mérkőzésen. A mérkőzés jó volt, de nem volt intenzív”.

A szurkolók támogatásáról: „Érezhető a stadion hangulata, örülünk mert a szurkolók segítsége nagyon fontos számunkra, és biztos vagyok benne, hogy a következő mérkőzéseken is támogatnak majd minket. Jól akarunk teljesíteni, és ilyen hangulatban még többre vagyunk képesek”.

A Bayern elleni visszavágóról: „Biztos vagyok benne, hogy az egész csapat lelkes lesz majd , nagyon bízom a játékosokban, és mindenkinek ugyan így kell bíznia. A gólszerzés lesz a célunk, nem a védekezés és az eredmény megtartása, és ebben a szellemben is készülünk fel a mérkőzésre”.

Benzema, Bale és Morata: „Benzema jobb állapotban van, holnap könnyű edzéseket végez majd, és kedden már játékra kész lesz. Bale megfázott szerdán, gyenge volt és úgy láttuk jónak, hogy ma külön eddzen a csapattól. Már jobban van. Soha nem kértem a csatároktól, hogy gólt lőjenek, ezt Cristianótól is csak alkalomadtán kérem, mert biztos vagyok benne, hogy mindig képes rá. Alvaro jól dolgozott egy zárt Osasuna védelemmel szemben. Az egész szezonban jó munkát végez, és remélem velünk marad jövőre is, mert szükségünk van még egy csatárra, és ő akár Benzema vagy Cristiano szintjét is elérheti. Több játéklehetőségre van szüksége, de erről a problémáról a szezon végén fogunk vele beszélni”.

Megemlékezés Tito Vilanováról: „Nem volt sok közös élményem vele, egyedül tavaly találkoztunk, mikor még a PSG-vel a Barcelona ellen játszottunk a Bajnokok Ligájában. Azt a benyomást keltette bennem, hogy egy csendes, nyugodt ember. Ledöbbentett bennünket, hogy egy sporttársunk most elhagy minket. Részvétem az egész családnak és a Barcelonának, a klub is egy fontos tagját veszítette el”.

marcelo

Marcelo A brazil hátvéd annyiszor játszana, amennyiszer csak lehet: „Vissza akartam már térni a pályára, és segíteni szerettem volna a csapatot. Istennek, a gyógytornászoknak és az orvosoknak hála 100%-os állapotban vagyok. Ha játékra kész vagyok és az edző mégsem választ be, normális hogy mérges vagyok, hiszen játszani szeretnék, de az edző dönt, én pedig annyi mérkőzésen szeretnék pályára lépni, amennyin csak lehet”.

A keddi elődöntő előtt még egy kis pihenés: „Most pihenünk, aztán a nagy keddi mérkőzésre gondolunk. Mindig a következő mérkőzés a legfontosabb számunkra, most pedig meg van a lehetőségünk, hogy bejussunk a Bajnokok Ligája döntőjébe. Nyugodtan, alázattal és tisztelettel kell kiállnunk az ellenféllel szemben, meglátjuk mi történik majd”.

Cristiano duplájáról: „Hozzá vagyunk szokva, hogy ilyen nagyszerű gólokat látunk tőle, és örülök neki, amiért sikerült dupláznia.

Tito Vilanova: „Hatalmas kár érte, példakép volt a labdarúgás számára. Részvétem a családnak és a barátoknak”.

Casemiro szavai „Cristiano egy gép, mindig a maximumra törekszik és rekordokat dönt, ezt már megszokhattuk tőle. Az összes játékos jól teljesít, aki pályára lép, és fontos győzelmet arattunk. Tovább kell harcolnunk, hogy az összes trófeát megnyerhessük. A keddi mérkőzés nehéz lesz, a Borussia Dortmund elleni mérkőzésből már megtanultuk a leckét, és keményen fogunk küzdeni hogy bejussunk a Bajnokok Ligája döntőjébe. A Real Madrid mindig a győzelemért játszik”.

Sergio Ramos nyilatkozata A lelkünket is bele kell adnunk kedden: „Nagyon örülünk a győzelemnek, komolyan vettük a mérkőzést, és ennek így is kell maradnia az utolsó forduló végéig. Négy bajnoki döntőnk van még hátra, és mindegyiken megpróbálunk győzni. Igazságos eredmény született ma, a Real Madrid nagyon komolyan vette ezt a találkozót és az egész csapat összpontosított a játékra. Végül sikerült gólt szereznem, és ezt a találatot a születendő gyermekemnek ajánlom. Nagyon vártam már, hogy betalálhassak, de ez a gól olyankor jött, amikor a legkevésbé számítottam rá. Most még kiélvezzük ezt a győzelmet, de holnaptól már csak a Bajnokok Ligája elődöntőre koncentrálunk. A lelkünket is bele kell adnunk kedden, hiszen a döntőbe kerülésért játszunk majd”.

ramos

Nacho Minden címért harcolunk: „Győznünk kellett, a bajnokság végéig harcolunk a címért, a többi csapattal nem foglalkozunk, csak arra törekszünk hogy a saját meccseinket mindig győzelemmel zárjuk, nem sokszor adatott meg, hogy a szezonnak ebben a szakaszában még mindhárom versenyben megszerezhetjük az aranyérmet. Később meglátjuk, a többiek mit játszottak, az Atlético egy nehéz helyszínen játszik holnap”.

Cristiano, és a közelgő Bajnokok Ligája elődöntő: „Jó, hogy Cristiano velünk egy csapatban játszik, hétről hétre hasonló gólokat lő. Kedden újabb döntő vár ránk, nehéz mérkőzésnek ígérkezik. nagyon magabiztosak vagyunk és bizonyítani fogunk a pályán”.

Tito Vilanováról: „Nagyon szomorú nap volt a labdarúgásnak a tegnapi, nagyszerű ember volt. Részvétem a családnak és a barátoknak, az ilyen eseteknél nem számít, hogy ki melyik csapatnak szurkol”.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend