Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2014-07-27 03:51 e.gergo realmadrid.com
Carlo Ancelotti: „Nem fogunk új csatár után nézni, mert nincs rá szükségünk” Barátságos mérkőzésekNyilatkozatok

A Real Madrid a rendes játékidőben döntetlennel zárta az Inter Milan elleni találkozót a Guinness International Champions Cup tornán, a lefújást követő tizenegyespárbajban azonban alulmaradtak az olaszokkal szemben. A mérkőzés után Carlo Ancelotti értékelte a látottakat, íme az olasz mester idei első mérkőzés utáni nyilatkozata!

Meglepődött az Inter elleni mérkőzés nehézségén? „Nem lepődtem meg, hajtós mérkőzés volt, de ez csak egy felkészülési meccs. Elégedett vagyok a fiatalokkal, mert jó meccs van mögöttük, fókuszáltak és jellemmel játszottak, ebből a szempontból jó volt a meccs számunkra. A játékosok jó fizikai állapotban vannak, és néhány fiatal is kitett magáért, ami jó. Jó stílusban játszottunk, és az első negyvenöt percben nagyon jók voltunk a támadásokban”.

Bale-ről: „Rendesen dolgozik és optimális hozzáállást mutat. Egészen más szezon lesz ez számára, mint a tavalyi. Volt negyven nap szabadsága, kipihent és velünk tart az előszezon során”.

James Rodríguezről: „Augusztus elsején csatlakozik majd a csapathoz. Minőségi játékos, aki beleillik a csapatunkba. Fiatal még, egy igazi befektetés a klub jövőjébe”.

Di María közel a megállapodáshoz a PSG-vel: „Erről nincsen információm. A Világbajnokság után most pihen, és augusztus ötödikén csatlakozik a csapattársaihoz Valdebebasban”.

A szurkolók fogadtatásáról: „Nagyon boldogok vagyunk, amiért így támogatják a csapatot, ez jót tesz nekünk, és jó ezeket a fajta mérkőzéseket ilyen közönség előtt játszani. Jó tudni, hogy világszerte ilyen szurkolóink vannak”.

Jövőre ugyanitt? „Itt minden megvan számunkra, ami egy jó előszezonhoz szükséges, ideális hely a felkészüléshez. Jó az infrastruktúra, és neves ellenfelek ellen készülhetünk, probléma nélkül zajlanak az edzéseink is, semmi akadályát nem látom annak, hogy jövőre is visszatérjünk”.

A csatárposztról: „A keret számos variációra ad lehetőséget nekünk, először is ott van Benzema, aki nagyon megbízható, de más játékosokat is játszathatunk abban a pozícióban, ilyen Isco, aki a hamis kilences posztján megállja a helyét, de Cristiano vagy éppen Bale is játszhat centert. Nem fogunk új csatár után nézni, mert nincs rá szükségünk”.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend