Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2014-07-27 12:44 e.gergo realmadrid.com
Pepe: „Biztos vagyok benne, hogy James nagy segítségére lesz a csapatnak” Barátságos mérkőzésekNyilatkozatok

Az éjjeli, Inter elleni mérkőzés után a jövő generációja is nyilatkozott, és beszámolt élményeiről az első csapatban, valamint a klub portugál védője is mondott néhány szót, nyilatkozatából még az is kiderül, honnan jött az ötlet az elképesztő hajviseletéhez a napokban.

Lucas Vazquez: „Már egy perc játéklehetőség is nagy lehetőség a Real Madridban, és én kilencvenet kaptam, aminek nagyon örülök. Az edzői stábtól azt az utasítást kaptuk, hogy érezzük jól magunkat a pályán, és nem legyen rajtunk nyomás. Ez az előszezon maga a valóra vált álom”.

Marcos Llorente: „Az edzők azt mondták nekem, legyek magabiztos, nyugodt a pályán, és tegyem azt, amit normális esetben a csapatommal tennék. Keményen dolgozunk és fejlődünk, sokat tanulunk, hiszen a világ legjobb játékosaival dolgozhatunk, ha velük edz az ember, úgy tanulhat a legjobban”.

Medrán: „Izgatott vagyok, még úgy is hogy ez csak egy barátságos mérkőzés volt. Nagyon izgalmas, hogy szerepet kaphattam az első csapat előszezonjában, és remekül formálnak az ilyen meccsek. Ancelotti azt mondta, játsszak úgy, ahogy szoktam. Az olyan játékosok, mint Illarramendi és Xabi Alonso, remek tanácsokkal látnak el. Nagyon hálás vagyok a lehetőségért”.

Pepe nyilatkozata Az utánpótlás játékosok jelenlétéről: „A fiatalok nagyon sokat segítenek, sokan jöttek velünk és ez nagyon jó. Itt van Medrán, Raúl de Tomás, Marcos Llorente… Minőségi játékosok, ezzt eddig is tudtuk. Marcos Llorente egy kicsivel több tapasztalattal biztos vagyok benne, hogy velünk játszik majd az első csapatban”.

cristiano

Honfitársa, Cristiano Ronaldo is csatlakozott a csapathoz: „Most állt edzésbe, jó hogy volt ideje pihenni, és csúcsformába fog jönni”.

Az előszezonról: „Az edző sokat vár el tőlünk, még csak nagyjából egy hete vagyok itt, de elég jól érzem magam, szép lassan mindannyian felvesszük a tempót, és 12-ére készen állunk majd. Vannak játékosok, akik egyelőre nem csatlakoztak hozzánk, de hamarosan erre is sor kerül. Ki kell hoznunk a maximumot ezekből a mérkőzésekből”.

A hat megszerezhető trófeáról: „Mikor pályára lép, a Real Madridnak mindig a győzelem a célja. Megvan hozzá bennünk a potenciál, hogy mindegyik trófeát begyűjtsük, de lépésről lépsre kell haladnunk”.

Luis Suarez lehetséges jelenléte az El Clásicón: „Addig még sok van hátra, döntők is várnank ránk. Az első bajnoki mérkőzésünket a Córdoba ellen játsszuk majd, amit meg szeretnénk nyerni. Később majd beszélünk a következőő mérkőzésekről”.

Bale szerepéről: „Idén már velünk kezdte meg a munkát, nagyon erős és hihetetlen képességei vannak, nagyon fontos játékos lesz számunkra”.

James Rodríguez leigazolásáról: „Nagyon tehetséges játékos. Amikor még a Portóban játszott, láttam őt és fantasztikus bal lába van. Biztos vagyok benne, hogy nagy segítségére lesz a csapatnak”.

„Hajmeresztő” frizurájáról: „gyermekkorom óta szerettem volna valami hasonlót csinálni a hajammal, ha egyszer megnő hosszabbra, szóval megragadtam az alkalmat”.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend