Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2014-07-28 00:16 e.gergo as.com
Carvajal: „Reméljük, meg tudjuk ismételni a tavalyi Bajnokok Ligája sikert” Nyilatkozatok

A Real Madrid jobbhátvédje a 2014/15-ös szezon során első alkalommal nyilatkozott a sajtó munkatársainak, és többek közt beszélt a csapat új szerzeményeiről, valamint a következő szezon célkitűzéseiről is.

A 2014/15-ös év célkitűzéseiről: „Hat trófeáért harcolunk, ebből az első az Európai Szuperkupa, ez az elsődleges célunk jelenleg. Nem könnyű Bajnokok Ligáját vagy Spanyol Kupát nyerni, ahogyan azt tavaly tettük, de jelenleg csak az Európai Szuperkupára gondolunk. Reméljük, meg tudjuk ismételni a tavalyi Bajnokok Ligája sikert, vagy megnyerjük bármelyik másik trófeát. Lehet, hogy ez az év jobb lesz, mint az előző”.

Bale előszezonjáról: „Fantasztikus előszezonja van eddig, és tavaly év közben is magas szinten focizott. De úgy általában az egész csapatra vonatkozik, hogy javulunk tavalyhoz képest”.

Kroos és James leigazolásáról: „James nagyszerű játékos, akivel jobb lesz a keret. Sok sikert kívánok neki itt, és biztos vagyok benne, hogy könnyen be fog illeszkedni a csapatba. Kroos fantasztikus játékos, lelkesedést és fiatalságot visz majd a csapatba”.

Az első csapatba kerülés kulcsa, tanács a fiataloknak: „Munka, munka és munka, ennyi a siker kulcsa. Fontos, hogy kihasználd a lehetőségeket, amiket ebben a csapatban kapsz. Nem is olyan rég még én is hasonló cipőben jártam”.

Vannak ambícióid a válogatottsággal kapcsolatban? „Igaz hogy a fiatal játékosok nagy lelkesedést visznek a válogatottba, de csak annyi a dolgunk, hogy jól dolgozzunk, a többi már az edző döntése”.

Úgy érzed, a tiéd a jobb oldal a védelemben? „Nem, egyáltalán nem. A tavalyi évben jót tett a csapatnak, hogy rotáltuk a posztot Álvaróval, idén is hasonlóképp lesz majd”.

A kapuskérdésről: „Magabiztos vagyok mindhárom jelenlegi kapusunkkal kapcsolatban, mindhármuk garanciát nyújt a csapatnak”.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend