Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2014-07-30 07:36 e.gergo realmadrid.com
Carlo Ancelotti: „Cristiano sérülése a múlté, de óvatosnak kell lennünk” Barátságos mérkőzésekNyilatkozatok

A Real Madrid a rendes játékidőben vereséget szenvedett az AS Roma egyesületétől, Totti 58. percben szerzett találatával az olaszok 1:0 arányban múlták felül a spanyol fővárosi alakulatot. A találkozó után Carlo Ancelotti sokkal inkább beszélt a csapat és a keret jövőjéről, mintsem az épp lefújt mérkőzésről, ezen pedig talán senki nem lepődik meg. Az olasz mester sajtótájékoztatója:

Az UEFA Szuperkupa keretéről: „Vannak még hiányzóink, akik egyelőre nem csatlakoztak hozzánk, de a szuperkupára minden játékosunk készen áll majd. Azoknak is lesz lehetőségük a Sevilla ellen, akik csak ötödikén csatlakoznak a csapathoz, hiszen nekik is lesz egy hetük felkészülni”.

A Guinness ICC torna konklúzióiról: „Ami a legfontosabb, hogy a felkészülési torna során eddig nem voltak sérüléseink, mindenki keményen dolgozik és erőnlétileg fejlődik, és azoknak sincsen semmilyen problémájuk, akik csak később csatlakoztak hozzánk. A csapat látványosan játszott, a széleken próbálkoztunk és gyorsak voltunk. Nem vagyunk elégedettek az eredménnyel, de mindent megpróbáltunk a jó játékért. A csapat erős volt, remek támadójátékkal, összességében jól uraltuk a meccset egy órán át”.

muny_kep

Az átigazolásokról: „Az átigazolási időszak augusztus 31-ig tart, és sokminden megtörténhet, de azokra kell koncentrálnom, akik jelenleg is a keret tagjai, így ezt is teszem”.

Cristiano Ronaldo helyzetéről: „Dupla edzésen vett ma részt, és remekül dolgozik egyedül. A következő néhány napban meglátjuk, hogy részt tud-e venni a csapatszintű tréningeken, és játszhat-e néhány percet a Manchester United ellen. A sérülés azt hiszem már a múlté, de óvatosnak és nyugodtnak kell lennünk Cristianóval kapcsolatban”.

Öröm a vereségben: „Úgy gondolom így most több időnk lesz felkészülni az UEFA Szuperkupára, talán a szurkolók annyira nem örülnek ennek avereségnek, de több időnk jut a felkészülésre”.

A kapuskérdésről a korábbi pletykák ellenére még mindig nem döntött: „Még mindig nem döntöttem el, hogy ki lesz az első számú kapus”.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend