Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2014-08-24 02:32 mathers marca.com
Új csillag ragyog a Real Madridnál

A legnagyobb pozitívum a Real Madrid szuperkupa visszavágóján James Rodríguez teljesítménye volt. A kolumbiai támadó volt a legjobb a királyiaknál, de ennek ellenére Ancelotti úgy döntött, hogy helyét Isco veszi át a második félidőben.

A fiatal dél-amerikai játékos első félideje elképesztőre sikeredett. Ő volt a Real Madrid legveszélyesebb embere. A támadó háromszor próbálta meg bevenni az Atlético kapuját, de első próbálkozását Moyá sikeresen hárította. Majd fejjel veszélyeztetett, és a labda épphogy elsuhant a jobb kapufa mellett. Végül a tizenhatos vonaláról vette célba a kapu bal felső sarkát, de a labda elzúgott a kapu mellett. Nem sokat tévedett a friss igazolás. Csak a gól hiányzott Rodríguez játékából.

Valamint az első félidőben egy nagyszerű passzt adott Bale-nek, aki azonban nem tudta értékesíteni a helyzetet. James nagyon balszerencsés volt, hogy a végén nem részesült díjban.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend