Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2014-09-01 00:31 Csabi as.com
Ancelotti: „Valaminek változnia kell…” NyilatkozatokSpanyol Bajnokság

Carlo Ancelotti a Sociedad ellen elszenvedett szégyenteljes vereség után értékelt.

A cserékről: „Sajnálom, mert a csapat utána nagyon rosszul játszott. Az első fél óra jó volt. El kell gondolkodnunk ezekről a dolgokról, és gyorsan reagálnunk kell.”

Fent és lent: „Nem könnyű értékelni a meccset mert jól és rosszul is játszottunk. Az első fél órában remekül koncentráltunk. Utána azonban minden rosszra fordult. Elhittük, hogy vége a meccsnek. Könnyű szögleteteket és faltokat ajándékoztunk oda. Sajnálom.”

Hozzáállás: „Ez egy olyan vereség, ami nagyon fájó, mert néha kikaphatsz és játszhatsz rosszul, ám egy olyan mérkőzésen, ahol 2 góllal vezetsz felelősséget kell vállalnod. Valaminek változnia kell, és változni is fog.”

Védelem: „Nem volt jó a rendszerünk. Nagyon lazán védekeztünk. A játék sokat változott a 90 perc alatt, és rosszul védekeztünk.”

Van valamilyen konkrét probléma? „Ez nem egy játékos hibája, hanem a csapaté. Ha nem megfelelő a hozzáállás mindegy, hogy ki játszik, Xabi Alonso vagy más.”

Az újak: „Időre van szükségük, de jól halad a beilleszkedés. Az ilyen mérkőzések jóval nehezebbek a számukra.”

Igazolások: „A vereség semmit nem változtat meg. A hozzáállást és a koncentrációt kell megváltoztatnunk az ilyen mérkőzéseken.”

Iker Casillas

Önkritika: „Először is fejet kell hajtanunk a Sociedad előtt. Nem szokványos, ami történt. Szörnyűen játszottunk, nem játszhatunk többé így. Mindent meg kell tennünk, hogy fejlődjünk, mert egy olyan címer van a mezünkön, amiben példát kell mutatnunk.”

Stratégia: „Nagyobb nyomást kell helyeznünk az ellenfélre. Figyelmesebbnek kell lennünk, de nem csak leghátul.”

Megbeszélés: „Le kell vonnunk a következtetést. Az öltözőben át kell beszélnünk a dolgokat, mert ez nem történhet meg újra.”

Jó lecke: „Nem szabad elfelejtenünk ezt a meccset. A csapat elrontotta ezt a meccset, azonban az ellenfélnek is gratulálnunk kell.”

A legrosszabb pillanat a karrierjében: „Nem, nem ez volt a legrosszabb meccs.”

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend