Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2014-09-14 09:18 Realista24 www.as.com
Carlo Ancelotti a mérkőzés után: „Aggódom” NyilatkozatokSpanyol Bajnokság

Második félidő: „Elemeznünk kell, és megpróbálni rendezni. Jó első félidőt zártunk, ahogy az Anoetában is, de a második nem sikerült.

Füttyszó Ikernek: „Nem hallottam füttyszót, nem tudom, hogy fütyültek-e, a meccsre koncentráltam, a taktikán gondolkodtam, nem tudom mi történt a lelátón.”

Mi volt baj? „Elvesztettük azt, amit az első félidőben csináltunk, az intenzitást és a ritmust. Ahhoz, hogy legyőzd az Atletit, úgy kell játszanod.”

Rögzített szituációk: „Megfizetünk az apró hibákért, ez normális a fociban. Időnként a dolgok nem úgy sikerülnek, ahogy várjuk, és ezért bűnhődünk. Az Atletinek volt egy lehetősége szögletből, és még egy, megfizettünk érte. Gyorsan le kell reagálnunk, mert kedden újabb nagy meccsünk lesz.”

Aggodalom: „Aggódom, mert nem kezdtük jól a szezon. Szerencsére, ez csak a kezdet, tavaly ugyanilyen problémákkal néztünk szembe. Biztos vagyok benne, hogy munkával és önkritikával meg tudjuk oldani.”

Az első gól: „Ha ilyen szituációból kapsz gólt, akkor a kapus a legkevésbé felelős.”

Reakció: „A gól után jól reagáltunk és próbáltuk eldönteni a mérkőzést az első félidőben, de végül elvesztettük a másodikban.”

Probléma a szisztémával: „Nincs gond a szisztémával, néhány játékosnak még szoknia kell a rendszert, de ismerjük. A gond a második félidei intenzitással és a hozzáállással volt, mint az Anoetában. Nincs probléma a rendszerrel.”

Kroos, James és Modric: „Sok tapasztalatom van már ilyen téren. A Milannal Pirlo volt a támadó középpályásom, itt Di María és Modric volt. Meg kell találnom az egyensúlyt a játékosok között, ez az ami megteremti a különbséget.”

Arbeloa cseréje: „Ramos középső védő, és lecseréltem Arbeloát mert volt még vissza 15 perc és volt egy sárgája. Keményen dolgozott és jól, úgy gondoltam, jobb ha lehozom.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend