Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2014-09-20 00:14 s.gabesz marca.com
A Unitednél nem hittek bennem

Javier „Chicharito” Hernandez fokozatosan alkalmazkodik a Real Madridhoz. A 26 éves támadó már bemutatkozott új csapatában, bajnokin és nemzetközi mérkőzésen egyaránt. E mellett szakított időt egy rövid interjúra, hogy beszéljen jelenlegi érzéseiről.

„A lehető legtöbb időt szeretném itt tölteni. Mint minden labdarúgónak, nekem is egy álom vált valóra azzal, hogy csatlakozhattam a Real Madridhoz. Tudom, hogy okkal vagyok itt, jó futballista és jó ember vagyok.” Nem győzte dicsérni az öltözőt. „Szerencsés vagyok, ugyanis Európa legjobb csapatához tartozom. Keményen fogok tanulni és dolgozni, hogy a legjobbamat nyújthassam a klubnak, ez a legfontosabb. Csapatunk egységes és szorgalmas, ismerjük céljainkat, tudjuk hogy mit akarunk és azt egységbe kovácsolódva érhetjük el. Nagy dolgokra vagyunk képesek.”

Ronaldóról szólva. „Cristiano nagyon jól bánik velem és sok közös témánk van. Mindketten a Unitedből jöttünk, így van mit megbeszélni.” Az utolsó szezonjáról azonban nem őriz jó emlékeket. „Hiányzott a bizalom, de én továbbra is türelmes maradtam, ez az amiért ma itt vagyok. Nagyon nehéz év volt, különösen mert nem hittek bennem.” Ancelottiról is szót ejtett. „Volt szerencsém vele korábban találkozni, amikor a Chelsea-t edzette. A játékosaiba vetett hite és bizalma nagyon motivál engem.”

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend