Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2014-09-30 21:47 Zs. Bence as.com
Ancelotti: „Cristiano a legjobb játékos, akit valaha edzettem” Bajnokok LigájaNyilatkozatok

Carlo Ancelotti állt a sajtó képviselői elé a Ludogorets elleni csoportmérkőzés előtti sajtótájékoztatón.

A Ludogoretsről: „Úgy vélem ebben a sorozatban nincsenek könnyű ellenfelek, csak harcos csapatok. Tudjuk, milyen nehéz az Anfielden játszani, a Ludogorets pedig jól teljesített ott is. A célunk a győzelem, hiszen így jó helyzetbe kerülnénk a csoportban.”

A rotációról: „Nem gondolkozom egy előre programozott rotációban, hanem ha látom az épp aznapi edzésen, hogy a játékos még nem épült fel teljesen, akkor pihentetem. A Bajnokok Ligája első két mérkőzése egyaránt nagyon fontos.”

Hogy érzi, történhet meglepetés Bulgáriában? „Sok szurkolónk van Bulgáriában, jó környezetben készülhetünk, sok szeretetet kapunk a szurkolóktól. A Ludogorets egy dinamikus csapat, amely nagy intenzitással játszik.”

Cristiano a legjobb játékos, akit valaha edzett? „Igen, Cristiano. Nem szeretnék senkivel sem tiszteletlen lenni, de ő a legjobb akit edzethettem.”

A felállásról: „A 4-4-2 a létező legjobb felállás védekezésben. A 4-3-3 nem adja meg a kellő stabilitást és nehezebb feljebb nyomást gyakorolni. Igyekszünk 4-4-2-ben védekezni és 4-3-3-ban támadni, a két játékossal a szélen.”

Bulgáriáról: „Voltam már itt a Milannal a BL első körében egyszer, és akkor nyertünk. Ezen felül kaptam egy díjat a Plvdivi Egyetemen, nagyon hálás vagyok érte.”

Cristianóról: „Harcol a címerért. Egy igazi vezér ő, aki nem beszél sokat, viszont példát mutat. Az edzője olyan támadó rendszert állított fel, amelyben képes sok gólt lőni. Az egész az én érdemem (mondja ironizálva)”

Pepéről: „Holnap már bevethető lesz. Majd meglátjuk, hogy a kezdőben fog-e helyet kapni. Attól függ, hogy pihentetni kell-e majd valamelyik középső védőt, Ramost vagy Varanet, akik sokat játszottak mostanában.”

Iscóról: „Nem hiányzik neki semmi, csak egy edző, aki beteszi. A Madridban nagy a konkurencia. Fontos játékosa ő a csapatnak, ezt nem kell már bebizonyítania nekem. Játszani fog, amikor csak lehetséges, de 11-nél többen nem játszhatunk.”

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend