Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2014-10-09 10:12 Victor realmadrid.com
Tizennégy madridista képviseli hazája válogatottját Nemzeti válogatott

Először Iker Casillas és Daniel Carvajal lesz bevetésen, ők ma este Szlovákia együttesével néznek szembe az Európa-bajnoki selejtezőn.

Ezen a héten 14 Real Madrid játékos tesz eleget válogatottbeli kötelezettségeinek. Casillas, Carvajal, Ronaldo, Pepe, Kroos, Modric és Bale EB-selejtezőt, míg Benzema, Varane, James, Chicharito és Keylor Navas barátságos meccsen léphet pályára. Isco és Pacheco az U21-es spanyol nemzeti csapatot erősítheti Szerbia együttese ellen.

Spanyolország Szlovákiával és Luxemburggal néz szembe A spanyol válogatott Casillas-szal és Carvajal-lal a fedélzeten e héten fogja játszani a második és a harmadik selejtezőjét. Először ma este, 20:45-ös kezdéssel játszanak Szlovákiában, majd vasárnap este ugyanebben az időpontban Luxemburgban vendégeskednek.

Egy barátságos mérkőzés és egy EB-selejtező jutott a Portugáloknak Cristiano Ronaldo és Pepe is hazája válogatottjával, Portugáliával lesz aktív az elkövetkezendő napokban. Szombaton Franciaországgal játszanak egy felkészülési meccset, majd 14-én kedden Dániába utaznak EB-kvalifikációs találkozót játszani.

Benzemára és Varane-ra Portugália és Örményország vár A 2016-os Európa-bajnokság házigazdájára két tét nélküli mérkőzés vár. Szombaton a madridi csapattársakat is a soraiban tudó portugálokkal, míg kedden Örményországgal küzdenek meg Benzemáék.

Kroos Lengyelország és Írország ellen bizonyíthat A német válogatott, melynek tagja Toni Kroos is, két EB-selejtezőn is pályára lép. Az elsőre szombaton 20 óra 45 perces kezdéssel Lengyelország ellen kerül sor, míg a második kedden, Írország válogatottja ellen lesz. modrichorvat

Horvátország Bulgáriába utazik és fogadja Azerbajdzsánt Luka Modric ismét oroszlánrészt vállalhat abban, hogy a horvátoknak sikerüljön kijutnia a 2016-os franciaországi Európa-bajnokságra. Pénteken Bulgáriába utaznak, míg 13-án hétfőn Azerbajdzsán együttesét fogadják hazai pályán.

Bale segíthet kijutni a walesieknek az EB-re Itt az esély Gareth Bale és a walesiek számára, hogy kvalifikálják magukat a 2 év múlva esedékes franciaországi futballtornára. Bosznia és Hercegovina (Cardiff, péntek 20:45) és Ciprus (hétfő, 20:45) vár rájuk.

James két barátságos mérkőzést játszik New Yersey-ben A New Yersey-ben fellelhető Red Bull Arena ad otthont a James Rodriguezt is a soraiban tudó kolumbiaiak két soron következő felkészülési mérkőzésének. A dél-amerikai együttes szombaton El Salvador, szerdán pedig Kanada ellen lép pályára.

Mexikó Hondurast és Panamát látja vendégül Chicharito újra eleget tesz válogatottbeli kötelezettségeinek, és két barátságos mérkőzést játszik Mexikóban. Pénteken Honduras ellen Chiapasban, vasárnap pedig Querétaróban Panamával néz szembe a mexikói csapat.

Keylor Navas Ázsiában érdekelt két tét nélküli találkozón Navas a Costa Rica-i válogatottal Ázsiába utazik, ahol pénteken Omán, kedden pedig Dél-Korea ellen játszanak barátságos meccset.

Isco és Pachecho az U21-es spanyol válogatottal tart A spanyol U21-es nemzeti csapat két EB-selejtezőt is játszik Szerbia ellen azért, hogy kvalifikálja magát a 2015-ös Csehországban rendezendő tornára. Először pénteken Jagodinában lépnek pályára, majd kedden Cádizban fogadják a szerbeket.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend