Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2014-10-18 18:37 e.gergo as.com
Mérkőzés utáni nyilatkozatok: Levante – Real Madrid (0-5) NyilatkozatokSpanyol Bajnokság

A Real Madrid ismét gólzáporral örvendeztette meg szurkolóit, a helyszín ezúttal a Levante otthona volt. Cristiano duplázni tudott, mellette Isco, James és Hernández voltak eredményesek. A Levante elleni találkozó után Isco, Carlo Ancelotti, Medrán és Emilio Butragueno nyilatkoztak.

Isco Az eredményről: „Nagyon örülök a gólnak és a csapat munkájának. A válogatott szünet után mindig nehéz visszarázódni, de a csapat az első perctől kezdve jól állt ki a pályára. Jó eredményt értünk el egy nehéz stadionban, és jó sorozatból várhatjuk a következő mérkőzést”.

Van hova fejlődni: „Még fiatal vagyok és még mindig sokat tudok fejlődni. Ezt a pályán töltött percekkel tudom elérni, és örülök, hogy lehetőséget kaptam ma az edzőtől. remélem fontos tagja leszek a keretnek a szezon hátralévő részében is”

Fontos meccs következik: „Nagyon nehéz és nagyon fontos mérkőzés vár ránk az Anfield-en. A csapatunk jó formában van, és reméljük, hogy ez így is marad majd”.

Carlo Ancelotti Sérülések a levegőben? „Bale-nek kisebb fájdalmai voltak, és úgy döntöttünk, hogy nem kockáztatjuk a játékát. A következő napokban kiértékeljük az állapotát, és Modricot is figyelni fogjuk, de aggodalomra semmi okunk”.

Cristiano csúcsformában van: „Cristiano már nem tud ennél többet tenni a csapatért, arra kérjük, hogy maradjon ilyen, mert olyan jól játszik, hogy ennél már lehetetlen jobbat nyújtani a pályán”.

Az eddig mellőzött játékosok is remekül játszottak: „Jelenleg mentálisan és erőnlétileg is jó állapotban van a csapat, és mindenki nagyon motivált. Nagyon versenyképes keretünk van, és azok a játékosok is nagyon jól teljesítettek, akik a szezon elején nem kaptak annyi lehetőséget. Remek tempója volt a csapatnak, mindenki jól játszott”.

Nem volt könnyű felkészülni a válogatott szünet miatt: „Nehéz volt felkészülnünk erre a találkozóra, de nagyon komolyan vettük, összpontosítottunk és végül jól alakult számunkra az eredmény. Most van egy kis idő pihenni, majd indul a felkészülés a Liverpool elleni találkozóra”.

A csapat harminc gólnál jár az Atlético ellen elveszített bajnoki óta: „Jó sorozatban vagyunk, de ezt áldozatos munka árán értük el. Nincsenek gólok a megfelelő odafigyelés és áldozatok nélkül”.

Emilio Butragueno A csapat az elejétől kezdve odafigyelt: „A válogatott szünet után mindig veszélyesek a mérkőzések, de a csapat az első perctől kezdve nagyon jól összpontosított, és nagyon komoly meccset hoztak le”.

Cristiano rekordjairól: „Cristiano mentalitása és akarata csodálatra méltó, ezek kulcsszerepet játszanak mindabban, amit eddig már elért. Mindig a kiválóságra törekszik, nagyon tehetséges és fegyelmezett játékos”.

Iscóról: „Isco elképesztő tehetség, a közönség is nagyon szereti nézni őt, nagyon kreatív játékos. A góljánál azt hittem lepasszolja majd Cristianónak, aki üresen volt, de így is tökéletesen fejezte be a támadást”.

Khedira jövőjéről: „Meglátjuk, hogy hosszabbítunk-e szerződést vele, vagy sem. Biztosan nagy segítségére lehet a csapatnak a jövőben, majd meglátjuk”.

Nagyszerű sorozatban van a csapat: „Nagyszerű mérkőzéseken vagyunk túl, a játékosok is nagyon izgatottak emiatt. Úgy gondolom, a csapat jó formában van, és készen áll a továbbiakban is jól teljesíteni. Fontos mérkőzések várnak ránk, ahol meg kell próbálnunk tovább folytatni a jó sorozatot, mind a játék képében, mind pedig az eredmények tekintetében. Hosszú a szezon, és Ancelottinak szerencséje van, hogy ilyen sok minőségi játékos áll a rendelkezésére”.

A Liverpool elleni meccsről és a Klasszikusról: „Mindkét mérkőzés hatalmas figyelmet kap majd az egész világon, nagy meccsek lesznek, ez a hét mindenki számára remek lesz”.

Álvaro Medrán is nyilatkozott néhány szóban: „Ancelotti azt mondta, hogy könnyedén, magabiztosan játsszak, úgy ahogyan szoktam. Ilyen minőségi játékosokkal a keretben nem is várhat el mást az ember a csapattól. Nagyszerű ez a csapat, és mindenki gratulált nekem, amiért pályára léphettem”.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend