Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2014-11-08 23:46 Zs. Bence bernabeudigital.com
Ancelotti: „Ideje volt játszatni Keylort mert nagyon jól teljesít” NyilatkozatokSpanyol Bajnokság

A Rayo elleni 5-1-es sikert követően Ancelotti, Ramos, Butragueño és Medrán értékeltek. Nyilatkozataikat lentebb olvashatjátok.

Ancelotti:

„Jó meccs volt. Megnehezítették a dolgunkat, de megdolgoztunk a győzelemért. Szokás szerint most is jól játszottunk.”

„Kroos kiemelkedő volt, meg is lepett, hihetetlen magas szinten játszik. Esetenként szabadon mozoghat felfelé. Azonban a posztját mindig fedezni kell. Ha ő felmegy, Modrics fedezi. A középpályás párunk nagyon erős.”

„Nagyra értékelem a játékosaim munkáját, mindenekelőtt a támadókét. Erre van szüksége a csapatnak, hogy mindenki dolgozzon és ezt nagyon is jól csinálják. Nem egyedi eset hogy Cristiano és Bale betalálnak. A támadók védekezésben is nagy segítséget nyújtanak.”

„Ideje volt játszatni Keylort mert nagyon jól teljesít és motiváltnak kell maradnia, ezért játszott. Jól és magabiztosan játszott.”

„Mindig ugyanúgy szeretnénk játszani. Egyértelmű hogy Bale-lel gyorsabbak vagyunk. Nagyon nehéz a Rayo ellen játszani, ugyanis szeretnek játszani a labdával és el akarják venni azt tőlünk. Úgy döntöttem, hogy Isco fog padozni, és James kezd, mert ő az előző meccsen 30 perccel kevesebbet kapott. A következő meccsen megeshet, hogy fordítva lesz.”

ancelotti_rayo_2014_11_08_3

„Nem láttam frusztráltnak Cristianót. Úgy láttam, hogy együtt játszott a csapattal, mint mindig. Számomra nem gond, ha nem talál be egy meccsen, és úgy vélem számára sem.”

„Javult a letámadásunk. Feljebb kezdünk nyomást gyakorolni, egy szilárdabb csapattal. Az első játékrészben nagyon jól támadtunk le a széleken.”

„Cristiano feladatköre csak védekezésben változott ebben a felállásban. Labdával mindig ugyanabban a pozícióban van. Bal szélről befelé… Csak a védekezésben változott meg a szerepköre, mert jobban szereti ha nem kell túlságosan visszazárnia.”

„Spanyolországban majdnem minden csapat egy jól meghatározott stílusban játszik szinte minden meccsen, még akkor is, ha az ellenfél egy nagyobb presztízsű együttes. Ez egy pozitív névjegye a spanyol futballnak.”

Sergio Ramos:

ramos_rayo_2014_11_08„Nagyon elégedettek vagyunk, megérdemeltük a győzelmet. Egy nagy meccs volt ez a csapattól. Egyértelmű, hogy nem fogunk minden meccsen több góllal nyerni, de remek dolog sorozatosan ilyen teljesítményt nyújtani és ennyi gólt szerezni. Ez nagyon fontos, mindent szem előtt kell tartani, a pontokat is, de ugyanúgy a gólkülönbség is fontos. Etekintetben nagyon elégedettek vagyunk, nagyszerű teljesítményt nyújtottunk.”

„Megtiszteltetés hogy gólt lőhetek a Real Madrid színeiben. Mindig nagyon jó érzés ez, a mai találatomat édesanyámnak ajánlottam. Már régóta várok erre a gólra, sok szeretettel küldöm neki. Természetesen mind azért vagyunk itt, hogy csapat szintű rekordokat döntsünk meg, de az egyéni rekordok sem árthatnak.”

„Szerintem jót fog tenni a válogatott szünet. Sosem rossz érzés elmenni a válogatottal, főleg ha mindenki sérülés nélkül, épen tér vissza. Szerintem nagyon fontos volt megnyerni a mai meccset, mert így jó mentális állapotban távozunk, visszatérésünkkor pedig ugyanebben a tempóban haladhatunk tovább.”

Butragueño:

A csapat nagyon jó úton halad, sok gólt lövünk, a madridisták boldogok lehetnek.”

A Rayo jól játszik, de Keylor állta a sarat. Nyugodt szívvel meg lehet benne bízni, ezért is döntött úgy Ancelotti, hogy megérdemli a kezdőbe kerülést.”

Bale egy hatalmas erőforrásokkal rendelkező játékos, nagyon veszélyes, mindig benne van a gól, mindig veszélyes, ma is betalált egyszer, de akár több találatot is jegyezhetett volna. Isco is magas szintet képvisel, jól szállt be, látványosan játszik és egy jó gyerek. Néha megesik, hogy a közönség választ.”

butragueno_rayo_2014_11_08

Ancelotti minden szempontból egy kivételes edző. 20 éve a legmagasabb szinten teljesít, háromszoros BL győztes, 4 különböző országban aratott sikert… nem is kell róla mást mondani. Képes alkalmazkodni a kerethez, nagyon nyugodt, nagyszerűen kezel minden szituációt és egységessé teszi a csapatot, ez nagyon fontos.”

Vigyázni kell a sérülésekkel, a mi érdekünk az, hogy mindenki bevethető legyen, mert a naptár nagyon zsúfolt. Mindenkinek meg kell adni a játékperceket.”

Medrán:

Nekem ez egy álom. Egy álom, ami már Valenciában valóra vált, a Levante pályáján, ma pedig ismét. Játszani ebben a Real Madridban, ez a létező legnagyobb dolog, gyerekkorom óta ugyanazt mondogatom, amit édesapám is mondogatott nekem, és ma pedig meg is valósult.”

medran_rayo_2014_11_08_2Közel voltam a gólszerzéshez. A csapat nyert és megszereztük a három pontot, remélem egyszer lesz lehetőségem gólt szerezni.”

Nagyon furcsa érzés ez, hiszen a világ legjobb játékosai vannak itt, és mindenki közéjük akar tartozni. A 25 fős keret tagja akar lenni mindenki. Minden lehetőséget ki kell használnom a fejlődésre, hogy még többször jöhessek fel és még jobban teljesíthessek.”

Köszöntöttek és gratuláltak a debütálásomhoz, és egy kicsit ki is gúnyoltak, amiért nem sikerült gólt szereznem.”

Aguza is és én is a Castilla játékosai vagyunk. Ha hajnalban kelni kell és utazni kell Las Palmasra, boldogan tesszük meg. Már várom a holnapot, hogy játszhassak, hogy lehetőségem legyen gólt szerezni, és eltüntethessem a keserű szájízt, ami a mai teljesítményem miatt van. Remélem betalálok holnap.”

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend