Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2014-11-11 08:59 Realista24 www.marca.com
Carlo Ancelotti: „Egy igazolásunk lesz télen” Nyilatkozatok

A Bernabéu öltözője: „Nagyon magas szintű profizmus van jelen. A Real Madrid mez viselése érzékelteti veled, felelősséggel tartozol. Ez a legelkötelezettebb csapat, akivel valaha is dolgoztam. Soha nem kellett veszekednem egy játékossal, hogy motiváljam.”

Az eddigi főnökei: „Elképesztő tapasztalatokkal gazdagodtam olyan személyek alatt, mint Agnelli, Berlusconi vagy Abramovich. Florentino és Berlusconi egész életükben a klubjuk rajongói, ami mássá teszi őket az olyan tulajdonosoknál, mint például Abramovichnál.”

Zlatan: „Neki csak Barcelonában volt gondja. A Juvénál, Ajaxnál vagy a Milánnál nem. Nem volt semmi problémám vele, egyáltalán nem, kedveltem, elsősorban, mint ember. Ő egy született győztes.”

Toni Kroos: „Ő is egy „Professzor”. Mindig ugyanúgy játszik, függetlenül a nyomástól. Meglepett, hogy soha nem aggódik. Nagyon fontos, nagyon sok játék megy rajta keresztül. Ráadásul nagyon fiatal. Mindig a jó passzt választja, gyorsan játszik és nem veszíti el a labdát. Nem tudom, hogy hol lehetne ennél is jobb. Mindig azt mondom, hogy egy játékos mindig tud fejlődni, de jelenleg neki ez nem könnyű.”

Angel di María: „Az embereknek kétszer is meg kell gondolnia, mielőtt azt mondják, hogy James fogja átvenni Di María szerepét, mert ők ketten nagyon különböző játékosok. Di María képes volt meccseket eldönteni az energiájával, de néha teljesen elvesztette a kontrollt, fontos passzokat rontott.”

Casillas: „Iker megérti és támogatja Keylort, amikor játszik a bajnokságban.”

Téli átigazolási szezon: „A téli igazolásunk Jesé lesz. Egy hónap múlva játszhat.”

La Décima: „Úgy gondolom, ha nem nyertem volna meg, akkor is még itt lennék.”

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend