Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2014-11-11 18:30 Victor
Ramires-Khedira csere lesz januárban? Átigazolási hírek

Könnyen elképzelhető, hogy a Real Madrid és a Chelsea egyszerűen játékost cserél a téli átigazolási időszakban. José Mourinho, a londoni kékek vezetőedzője már madridi edzősködése alatt is nagy csodálója volt Sami Khedirának, és nincs ez másképpen a spanyol gigászi klubnál Carlo Ancelottival sem, aki Mourinho jelenlegi együttesénél edzhette Ramirest, és nem titkoltan kedveli a brazil játékost.

Khedira szinte biztos, hogy távozik a madridiaktól, ugyanis nem hosszabbították meg az idény végén lejáró szerződését ezen a nyáron. A portugál A Bola lap értesülései szerint elképzelhető, hogy Khedira és Ramires egyszerűen klubot cserél egymással (mindkettejük piaci értéke körülbelül 30 millió euró), ám a Chelsea könnyen ravasz lépésre szánhatja el magát: Khedira a következő nyári átigazolási szezonban már ingyen igazolhatóvá válik, így joggal merül fel a kérdés: miért fizetnének érte?

Ám a helyzet nem ilyen egyszerű. Mourinho volt a Real edzője akkor, mikor a német válogatott középpályás 2010-ben Stuttgartból Madridba költözött, a Chelsea együttesét pedig Ancelotti irányította, amikor (szintén) 2010-ben Ramires a Benficából a Premier League küzdelmei felé vette az irányt. Mindkét menedzser ragaszkodik a másik játékosához.

Ramires szerződése 2017-ben jár le, az ezzel kapcsolatos tárgyalások hamarosan kezdetét vehetik. Úgy néz ki, a klub is hajlik afelé, hogy a brazil válogatott továbbra is a Stamford Bridge-n maradjon, így Ancelottinak nem lesz könnyű dolga, ha habfehérben szeretné látni egykori játékosát.

A helyzetet tovább bonyolítja további két tényező is: az egyik, hogy állítólag az Arsenal és a Manchester United is szívesen tudná soraiban Khedirát, a másik pedig, hogy mindketten pályára léptek már az idei Bajnokok Ligája kiírásban, így ott nem lennének bevethetők új csapatukban.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend