Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2014-11-13 19:25 Victor marca.com
Ramos: „Sokkal egészségesebb az öltözői hangulat” Nyilatkozatok

Sergio Ramos, a Real Madrid spanyol válogatott hátvédje a Radio Marcának beszélt a Real Madridról. „Nagyon boldog vagyok itt” – mondta.

Az öltözői hangulatról: „Talán egységesebb az öltöző, mint a két évvel ezelőtti. Akik a klubnál vannak, mind arra törekszenek, hogy egy olyan kellemes légkört hozzanak létre, ami az „újoncoknak” sem okoz fejfájást. Készek vagyunk mindig segíteni, hiszen a legegészségesebb és legnyugodtabb hangulat elérése a célunk. Iker és Arbeloa tisztelik egymást, mint csapattársak, de senki ne várja el tőlük, hogy elmenjenek együtt vacsorázni. Szimplán csak tisztelik egymást, és közös célokért harcolnak.

Ancelottiról: „Azon kívül, hogy egy remek ember, stabilitást és nyugalmat hozott az öltözőbe. Bármilyen vérmérsékletű játékost képes kezelni, megoldja a felmerülő problémákat. Ahogy láthatod, a nyilatkozatainál is nagyon nyugodt, ritkán tud vezetőhírt szolgáltatni neked. A szakmai kapcsolattól eltekintve úgy gondolom, baráti viszonyt ápolunk. Órákon át beszélünk, sokat tanulok tőle. Többet lehet azoktól az edzőktől tanulni, akik aktívak voltak futballistaként is, mint azoktól, akik nem. A jövőjével kapcsolatban nem tudok most mit mondani. Ancelotti dönt a saját sorsáról. Mindenesetre biztos, hogy kevés helyen lehetne boldogabb ennél. Azt leszámítva, hogy a világ legjobb klubjánál dolgozik, az ételek sem rosszak és életszínvonal is magas. A lehető legjobban kell „eladni” a hazánkat.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend