Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2014-11-22 20:47 Zs. Bence bernabeudigital.com;as.com
Butragueño: „Fenomenális volt az Eibar közönsége, reméljük bent marad a csapat!” NyilatkozatokSpanyol Bajnokság

Újabb sima győzelmet aratott a Királyi Gárda, ezúttal az Eibar otthonából csente el a három pontot Ancelotti együttese. A sima, 0-4-gyel végződő mérkőzés után Ancelotti, James és Butragueño értékelték a látottakat madridi oldalról, illetve az ellenfél hálóőre, Irureta is nyilatkozott.

Ancelotti:

„Az egész mérkőzés nagyon jó volt. Jól játszottunk, végig összpontosítva. Értékelem a jól véghezvitt munkát, az egész csapat minőségi teljesítményt nyújtott.”

„Khedira fáradtan érkezett vissza a válogatott mérkőzéseket követően. Nincs semmiféle sérülése.”

„Isco nagyszerű volt. Bebizonyította hogy képes ebben a pozícióban is játszani.”

ancelotti_eibar_2014_11_22

„A csapat jó formában van. Az összes játékos nagyon motivált. A szezon nagyon hosszú, ezért ezzel a hozzáállással kell folytatnunk a továbbiakban is.”

„Az Eibar is játszotta a maga mérkőzését, úgy, ahogy a korábbi mérkőzésein is tette. Ma nagyon jó csapatként működött a Real Madrid, a játék minden szempontjából, nagyon jól koncentráltunk végig.”

„Ez egy ünnepség volt ennek a falunak. Elégedett vagyok velük. Az emberek nagy kedvvel jöttek el megnézni ezt a mérkőzést és nagy tisztelettel viseltettek felénk.”

James:

„Tudtuk, hogy nehéz mérkőzés lesz, de bíztunk benne hogy képesek leszünk jó eredményt elérni, amit sikerült is elérni. Boldogok vagyunk a győzelem miatt.”

„Gondoltam hogy ha erősen kezdünk és gyorsan begyötrünk egy gólt akkor ez lesz a vége. Szerencsére 4-0-ra győzni tudtunk. Most két nehéz mérkőzés következik, amelyeket szintén meg kell majd nyerni.”

„Mindig nehéz egy olyan játékos hiányát elviselni, mint amilyen Luka Modric. Azonban azért vannak a játékosaink hogy képesek legyenek őt helyettesíteni és még jobban teljesíteni.”

james_eibar_2014_11_22

Butragueño:

Megérdemeltük a győzelmet, végig uralmunk alatt tartottuk a mérkőzést. Szeretném azonban kiemelni a hangulatot, ünnepi volt. Fenomenálisan fogadtak minket az Eibar szurkolói. Remélhetőleg a későbbiekben is az élvonalban folytatják.”

Sok fajta variációval operálhat a klub. Ma nagyszerűen működött a csapat, nagyon elégedettek vagyunk.”

Modric sérülése nagyon sajnálatos, óriási formában volt. Remélhetőleg rendben fog haladni a felépülése.”

Mindenkitől a maximumot várjuk el, és ennek mindenki nagyszerűen meg is felelt. Sok mérkőzés van hátra a szezonból, mindenki elegendő lehetőséget fog kapni.”

Irureta:

„Tisztán láttam hogy az első gól leshelyzetből született. A partjelző azt mondta, ő nem látta, pedig ő az, aki a döntést meghozza. Mindig könnyebb az Eibat ellen ítélni, mint a Real Madrid ellen, de tovább kell lépni és a következő mérkőzésre fókuszálni.”

„Tudtuk, hogy a Real Madrid lesz az ellenfél. 2-0-val mentünk a szünetre, a második félidőben próbáltuk tartani magunkat és szerettünk volna elkerülni hogy betaláljanak az első 15 percben.”

„Hálás vagyok a közönségnek, nagy segítséget nyújtottak számunkra. Mi is elégedettek vagyunk, hogy játszhattunk a Real Madrid ellen, azonban az eredménnyel nem vagyunk maradatlanul elégedettek.”

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend