Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2014-11-25 19:13 e.gergo bernabeudigital.com
Carlo Ancelotti: „Isco igazi harcosként küzd a csapatért” Bajnokok LigájaNyilatkozatok

A Real Madrid holnap este újra a Bajnokok Ligája keretében lép pályára, a Basel elleni mérkőzés előtt Carlo Ancelotti mester és a fiatal francia védő, Raphael Varane nyilatkoztak.

Raphael Varane A rögzített helyzetekből szerzett gólokról: „Úgy gondolom jól játszom fejjel, és ezt a támadásokban és a védekezésben egyaránt előnnyé tudom kovácsolni. Remélhetőleg ezen a mérkőzésen is tudom majd kamatoztatni a rögzített helyzeteknél”

Saját szerepéről a Real Madridban: „A válogatottban más, több percet és nagyobb csapaton belüli felelősséget kapok. A célom az, hogy  ugyan az legyen a kötelezettségem és szerepem klubszinten is, mint a válogatottban”

A Basel elleni mérkőzésről: „Mindig a győzelemért játszunk, és holnap este is a három pontot fogjuk megcélozni. Nehéz mérkőzés lesz, és felkészültnek kell lennünk. Motiváltak vagyunk, megvan bennünk a győzelmi vágy, és ez nagyon fontos”.

A Barcelona állítólagos korábbi érdeklődéséről: „Nem tudtam, hogy a Barcelona le akart engem igazolni”.

varane_cikk

A csoport elsőség a cél, nem a győzelmi széria rekordjának beállítása: „Nem a rekord beállítására gondolunk, mérkőzésről mérkőzésre gondolkodunk, és szeretnénk a csoport első helyén zárni, csak ez számít”

Carlo Ancelotti A kezdő tizenegyről: „Vannak kétségeim, de nem fogom sokat változtatni az Eibar elleni kezdőcsapaton. Különösen a szélső védőkben nem vagyok biztos, egy kicsit fáradtak”.

Illarramendiről: „Illarrának volt egy sérülése, és most rendben van. Játékra kész állapotban van, így természetes, hogy szerephez jut majd. Azt még nem tudom, hány percet kap, de az számít igazán, hogy a sérülése már a múlté, és készen áll, hogy pályára léphessen”.

Khedira: „Sami nem tud velünk utazni, mert az Eibar elleni mérkőzésen megfájdult a csípője, és nem érezte jól magát. Nem tudott miatta rendesen edzeni, és ahogyan Pepe esetében, nála is úgy döntöttünk, hogy maradjon Valdebebasban, hogy felépüljön a következő mérkőzésre”.

Saját szerződésének meghosszabbításáról: „Nem beszéltünk még a hosszabbításomról, sok mérkőzést játszunk mostanában, és csak azokra összpontosítunk. A klub és én el fogjuk rendezni ezt a kérdést, amint itt lesz az ideje”.

Javier Hernándezről: „Mikor játszott, Chicharito jól teljesített, és jóra értékelem a munkáját. Ha nem játszik többet, az a technikai döntések következménye. Holnap a lehető legjobb csapattal állunk ki a pályára, és a lehető legjobb focit akarjuk játszani, hogy meglegyen a csoport első helye számunkra”.

carlo_cikk

A Basel elleni mérkőzésről: „A holnapi meccs is olyan lesz, mint bármelyik más. Érdekes lesz, mert ez a Bajnokok Ligája. Pontokat kell szereznünk, hogy bebiztosítsuk az első helyet a csoportban, a Baselnek ugyan úgy erre lesz szüksége, hogy a második helyen zárhasson. Szerintem nagyon érdekes mérkőzés és intenzív  lesz”.

Iscóról: „Úgy gondolom, Isco pillanatnyilag nagyon jó. Remek hozzáállást mutat a pályán, és igazi harcosként küzd a csapatért. Nagyon, nagyon jóra értékelem a jelenlegi formáját. Mindenki nagyra értékeli a tehetségét”.

A játékosok hajtóerejéről: „Azt hiszem mikor a dolgok jól mennek, a játékosok számára az öröm és a munkájukkal való elégedettség az, ami igazi motivációt adhat nekik. Bármelyik mérkőzésen jöhet egy probléma, és ez az a motiváció, ami segíthet nekik, hogy áldozatokat hozzanak és a lehető leghosszabb ideig nyújtsák a jó munkát”.

A küszöbön lévő nagy rekordról: „Ahogyan már mondtam, az a legfontosabb dolog számunkra, hogy minden mérkőzésen jól játsszunk. A csapat azért van jelenleg ezen a szinten, és azért került a rekord közelébe, mert minden mérkőzést maximális odafigyeléssel játszunk le. Nem gondolunk a rekordokra, természetesen fontos de ezek a Real Madrid történelmére tartoznak”.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend