Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2015-01-17 12:49 Csabi
Ancelotti: „Jelenleg nincs szükség a rotálásra” Nyilatkozatok

A holnapi kezdő: „A holnapi mérkőzésen ugyanezzel a kezdővel fogunk felállni, mert jelenleg nincs szükségünk rotálásra.”

Fizikai felkészültség: „A játékosok jól vannak. Csak Pepe és Modric sérült. Néhány játékosnak fejlesztenie kell a kondícióját, de Cristiano nem tartozik közéjük.”

A keret: „Nem rövid a padunk. Kroos és Ronaldo nagyon fontosak a csapatnak, és amikor lesz alkalom, akkor pihenni fognak.”

Az Atlético elleni visszavágó: „Nem hiszem, hogy puhányak lettünk volna a mérkőzésen. Magas intenzitással játszottunk. Isco nagyszerű mérkőzést játszott. Követtünk el hibákat, de a hozzáállásunkra nem lehet panasz. Az Atlético ellen nem játszathattam Chicharitót. Sok támadónk van, és én megbízom bennük.”

A holnap bajnokiról: „Jó hangulatban látogatunk a Getaféhez. Nem rég cseréltek edzőt, és meg akarják szerezni majd a 3 pontot. A Getafe jó munkát végez és ezért nem lesz egyszerű számunkra a mérkőzés. A korai kezdéshez nem vagyunk hozzászokva, de továbbra is vezetni akarunk a bajnokságban.”

Navas: „Keylor továbbra is megkapja majd a lehetőséget a védésre, ahogy eddig is.”

A liga a prioritás: „A következő hónap előttünk áll, hogy megerősítsük a helyünket a vezető pozícióban, és az előnyünket tovább növeljük a riválisainkkal szemben. Aztán folytatódik a Bajnokok Ligája is. Most már csak erre a két versenyre koncentrálunk. Sajnáljuk a vereséget, de még mindig van esélyünk nyerni.”

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend