Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2015-02-26 16:35 e.gergo realmadrid.com
Cristiano Ronaldo: a bajnokság történelmének legjobbja a Villarreal ellen Érdekességek, statisztikák

A Real Madrid portugál csillaga, Cristiano Ronaldo a spanyol bajnokság történelmének legeredményesebb játékosa a Villarreal ellen. Cristiano összesen nyolc alkalommal lépett pályára a Sárga Tengeralattjáró ellen, ezalatt tíz gólt szerzett.

A Real Madrid támadója csupán egy alkalommal nem talált be a Villarreal ellen, viszont így sincs oka búslakodni, hiszen ez a csapat így is azon hat ellenfélből álló „elit” klub tagja, akik minimum tíz gólt kaptak tőle bajnoki meccseken – az őszi meccsig még „csak” a Real Sociedad (10), a Málaga (13), a Bilbao (14), a Getafe (15) és a Sevilla (16) állt ezen a szinten.

A legutóbbi meccsek kiemelkedő eredményei között szerepel, mikor a 2010/11-es szezonban a Bernabéuban mesterhármast, a Madrigalban pedig két gólt szerzett a portugál gólvágó. A két csapat legutóbbi összecsapásán is eredményes tudott lenni, most szeptemberben a Modric által megszerzett vezetést duplázta meg csapatának egy Benzema gólpassz után, beállítva a 0-2-s végeredményt. A Villarreal elleni spanyol bajnoki góllövőlistát korábban David Villa vezette 9 találattal.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend