Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2015-03-26 17:08 Tromposch Ádám as.com
Morata: „Raúl miatt választottam a 7-es mezt” Nyilatkozatok

A korábbi Real Madrid játékos, jelenleg az olasz Juventus játékosa, Alvaro Morata nyilatkozott a spanyolok válogatott mérkőzése előtt.

Raúlról: „Azért választottam a hetes mezt, mert ez volt Raúl száma is, aki az én hősöm. Kiváltságosnak érzem magam, hogy viselhetem ezt a mezt a válogatottban.”

cik1Edzőiről a Real Madridban: „Mourinho akár választhatott volna több más játékost is helyettem, de ő engem választott, én pedig hálás leszek neki életem végéig emiatt. Hálás vagyok Ancelottinak is, hiszen a kezei alatt Bajnokok Ligája döntőt játszhattam. Azonban voltak olyan történések, amelyeket nem igazán értettem…”

Cristianóról: „Azokban az időkben, amikor nem alakultak jól a dolgaim, Cristiano volt az első, aki támogatásáról biztosított. Szép gesztus volt tőle, amikor nekem adta azt a labdát, amellyel a Levante ellen játszottunk, én akkor debütáltam, de nem lőttem gólt, ő pedig mesterhármast szerzett. Azt mondta nekem, hogy ne aggódjak, sok gólt fogok még szerezni.”

A Real elhagyásáról: „Jó döntés volt, hogy otthagytam a csapatot. Az emberek, akik követik a pályafutásomat, már most azt mondják, hogy fejlődtem az elmúlt időszakban.”

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend