Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2015-06-27 12:06 ___Samy___ bangshowbiz.com
Rihanna úgy érzi, mintha Karim Benzema lenne a legjobb barátja Egyéb hírek

A 27 éves énekesnő már egy sor randevún van túl a Real Madrid játékosával, akivel a tavalyi Világbajnokságon ismerkedett meg. A barátainak állítólag úgy beszélt erről a kapcsolatról, hogy másként érez, mint az előző kapcsolataiban Chris Brown, Drake vagy Leonardo DiCaprio iránt, mert Benzemát már a randevúk előtt megismerhette telefonon és szöveges üzeneteken keresztül is.

Egy hozzá közel álló forrás így nyilatkozott: ”Egy kapcsolatnak sok időre van szüksége, míg a fellángolása lecsillapodik, de szerinte ez teszi az egészet különlegessé. Tulajdonképpen Ő az első olyan srác, akit már azelőtt ismert, hogy fejest ugrott volna egy kapcsolatba. Azt mondja az embereknek, hogy soha nem élt még át ilyesmit élete során és, hogy úgy megbízik benne, mint a legjobb barátjában.”

20150607_19

Ezek mellett azt mondta, hogy ”teljesen levette a lábáról” a Francia sportoló – akinek van egy 16 hónapos kislánya (Melia) az előző kapcsolatából – és a barátait teljesen meglepte az átalakulása.

A LOOK magazinnak így nyilatkozott egy hozzá közel álló ember: ”Úgy néz ki, hogy Rihanna keresztül megy egy jelentősebb átalakuláson. Arról a pontról, hogy ő nem hisz a monogámiában, mára már eljutott odáig, hogy arról beszél, hogyan szeretne csupán egyetlen sráccal együtt lenni. Ez mind Karim miatt van, teljesen levette őt a lábáról.” Talán csak egy rövid ideje randiznak, de az ismerősök nem lepődnének meg, ha a pár egy következő szintre lépne a közeljövőben.

Egy másik ismerős így nyilatkozott: ”Titkon remélem, hogy Rihanna szeretné, ha megkérnék a kezét. Karim utalt arra, hogy venne neki egy gyémántgyűrűt. De ebben a pillanatban Rihanna csak élvezi a helyzetet és sok idő után most először tűnik boldognak.”

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend