Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2015-07-04 11:00 e.gergo marca.com
Lucas Silva: „Szeretnék több lehetőséget és játékpercet kiharcolni” Nyilatkozatok

Lucas Silva a MARCA-nak adott interjút. A játékos nyugodt és magabiztos a játékstílusát illetően, és maradni szeretne a Real Madridban.

Élvezted a nyaralást? „Igen, nagyon. Kihasználtam az időt pihenéssel, bár egy pár napja már edzésben vagyok, szóval már alig várom, hogy kezdődjön a felkészülés a csapattal. Fejben és erőnlétileg is jó állapotban érkezek majd, szeretnék jól kezdeni az előszezonban”.

Harcolsz majd a lehetőségekért, vagy esetleg megfordult a fejedben a távozás gondolata? „Nem, csak arra gondolok, hogy itt maradok. Szeretnék több lehetőséget és játékpercet kiharcolni. Tudom, hogy problémát jelenthet, hogy nem vagyok EU-s állampolgár, de nem gondolok erre. CSalódott lennék, ha nem maradhatnék itt, de ez része a labdarúgásnak”.

Olyan csapatok jöttek szóba a neved kapcsán, mint a Porto, a Fiorentina és a Sevilla. Hízelgő ez számodra? „Nagyszerű csapatok, az érdeklődésük azt jelenti, hogy valamit jól csináltam eddig”.

Hogyan értékelnéd az első pár hónapodat Madridban? „Magabiztos voltam és élveztem a játéklehetőséget, mikor eljött az ideje. Aztán nem játszottam olyan sokat, de elégedett voltam azzal, ahogyan teljesítettem, mikor pályára léptem”.

Várod már a Benítezzel közös munkát? „Igen, nagyon keményen dolgozik és eltökélt játékosokat szeretne a csapatba, ez a leírás pedig szerintem elég jól rám illik”.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend