Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2015-07-14 16:02 ___Samy___ marca.com
Xavi: „Iker vezető szerepe természetes, nem erőltetett” Egyéb hírek

Iker Casillas távozása hallatán Xavi a Marca-nak interjút adott a minap, amiben visszaemlékezett, hogy miken mentek keresztül  az elmúlt években.

Először az U-17-es világbajnokság előtt találkoztunk, és azóta elválaszthatatlanok voltunk. Igazán kedvelem Ikert és őszintén hiszem, hogy jó barátságban vagyunk. Sok évet töltöttünk együtt és sok olyan dolgot éltünk át, jót és rosszat egyaránt, amelyek közelebb hoztak minket egymáshoz. Ráadásul ő egy olyan srác, akit nehéz nem szeretni. Mindig is mókás, vidám, őszinte és nagyon, nagyon versenyképes volt.

Két dolgot emelnék ki vele kapcsolatban: a határtalan energiáját és a roppant szeretetteljes természetét. Kritizálhat vagy kigúnyolhat, de ezt mindig tisztelettel teszi. Mindig a józan eszére hallgat. Nagyon gyakorlatias: nem bonyolítja túl a dolgokat.

xavi-casillas-efe

Például, mikor probléma adódott a Real Madrid és a Barcelona között, mi pedig ráébredtünk, hogy ez talán túl nagy is lehet, ő felhívott és azt mondta: ”Ezt meg kell oldanunk. Sokat szenvedtünk, hogy eljussunk oda, ahol most vagyunk, és nem engedhetjük meg magunknak, hogy mindezt elpazaroljuk csupán azért, ami épp történik”.

Ha Iker akkor nem lépett volna közbe, tényleg nem tudom, hogy hogyan végződött volna a dolog. Ő azt a fajta ember, aki mindig támogatja és ad valamit a csapatnak. Vezető szerepe természetes, nem erőltetett.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend