Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2015-09-02 20:59 e.gergo as.com
Del Bosque: „Davidnak maga mögött kell hagynia a történteket” Átigazolási hírekNyilatkozatok

Vicente Del Bosque sem maradt szárazon a DDG-üggyel kapcsolatos kérdések tekintetében, a spanyol válogatott edzőtábora előtt őt is kifaggatták De Gea és Keylor Navas füstbe ment átigazolása kapcsán.

„Nem akarom megmondani, hogy mit fogunk most kezdeni. Meglátjuk, hogyan alakulnak majd a dolgok, és a legfontosabb az, hogy David jól reagáljon rá. Tisztában van vele, hogy mi történt, és csak előre kell tekintenie, jó szakemberhez méltóan. Olyasmit élt át, amire soha nem számított, és nem gondolta, hogy így fog alakulni az átigazolás, de maga mögött kell ezt hagynia”.

„Nem akarok olyan dolgokról beszélni, amikről nem tudok semmit. Megvan a véleményem a történtekről, de jobb szeretném ezt magamban tartani, mert nem ismerem olyan jól a részleteket, hiszen csak tegnap történt az eset. Reméljük, hogy David aktív szerepet kap majd a Manchester Unitedben, és ő is válogatott behívót kaphat a jövőben, és megmutathatja, milyen jó kapus is ő. Ha edzésben lesz, miért ne játszhatna majd a klubjában? Oda köti a szerződése, az edző pedig a legjobb opciót választja majd, és ha ez David lesz, akkor játéklehetőséghez fog jutni”.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend