Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2015-10-07 10:57 e.gergo as.com
Benzema: „Kilencven percenként egy helyzettel nem könnyű gólokat lőni” Nemzeti válogatottNyilatkozatok

Karim Benzema folyamatos lecserélése nem csak Madridban, de Franciaországban is nagy visszhangot kapott, hiszen hosszú ideje nem szerzett gólt a válogatottban, de jelenlegi formája szép reményekkel és válogatott gólokkal kecsegtethet.

Benzema a L’Equipe-nek adott interjújában elmondta, hogy a francia válogatottban is nagyobb hatékonyságra kell törekednie: „Nagyszerű lenne, ha Franciaországgal is úgy tudnék gólokat lőni, mint a Real Madridban. Többet kell beleadnom, ez egyszer biztos, viszont a gólokhoz több helyzetre is lesz szükségem. A többieknek keresniük kell engem. Kilencven percenként egy helyzettel nem könnyű gólokat lőni, ha lenne öt-hat helyzetem egy meccsen és úgy sem szereznék gólt, akkor már elő lehetne venni engem…”

Karim Benzemát egyébként a francia válogatott nagy mérkőzésein egyszer sem hozták le a pályáról, a Világbajnokságon például olyan kaliberű csapatok ellen játszotta végig a meccseket, mint Németország, Spanyolország, Portugália és Brazília. A válogatottban amúgy majdnem egy éve nem lőtt gólt, legutóbb 2014. októberében Portugália ellen talált be, de Deschamps így is bízik benne, és Benítezzel ellentétben több időt ad neki a pályán.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend