Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2015-11-29 07:21 Zsombor managingmadrid.comgoal.com
Katalánok nyomában… Előzetes: Eibar-Real Madrid Spanyol Bajnokság

A BBVA liga 13. fordulójában az Eibar együtteséhez látogat a Real Madrid. A Barcelona a szombaton aratott fölényes győzelmének köszönhetően ideiglenesen 9 pontos előnyre tett szert a Királyi Gárdával szemben, így egy esetleges győzelemmel is csupán 6 pontosra csökkentenék a differenciát Ronaldoék.

A múlt heti megalázó, hazai pályán elszenvedett 4-0-s vereséget követően Ukrajnába látogattak hétközben a Blancók. Ronaldo duplájával, valamint Modric és Carvajal találataival 4-0-ra sikerült ellépni, ám az utolsó negyedórában veszélybe került a győzelem, miután az ukrán gárda rövid idő leforgása alatt háromszor is betalált Casilla kapujába. Végül sikerült kitartani, így egy győzelem követte a katalánok elleni fájó blamát.

Az Eibar kifejezetten jó formában várhatja a mai találkozót. Legutoljára még a Barcelona ellen kaptak ki októberben, azóta két madridi csapatot, a Vallecanót és a Getafét sikerült otthon legyőzniük, illetve a Villareal vendégeként is egy értékes ponttal gazdagodtak. A Real utóbbi időben mutatott felejthető játékát látva a baszkok mestere bízik az esetleges pontszerzésben:

„Bárkinek meg tudjuk nehezíteni a dolgát a saját pályánkon és magabiztosak vagyunk, hiszünk abban, hogy jól fogunk a Real ellen szerepelni.”

1447010997_963557_1447016939_album_grande

Beníteznek fejtörést okozhat a védelem összeállítása, ugyanis Ramos után Varane és Marcelo is kidőltek a sorból, így könnyen elképzelhető, hogy egy Carvajal-Pepe-Nach-Danilo négyessel fut majd ki ma 16 órától a pályára a Real. A mérkőzés keretének kijelölését megelőzően Jesé is kisebb sérülést szenvedett, így rá, és az eltiltását töltő Iscora sem számíthat a spanyol mester.

A túloldalon Kekon kívül Verdit, Jimenezt illetve Gayosot kénytelen mellőzni Adrian Gonzalez.

Eibar – Real Madrid

Spanyol bajnokság, 13. forduló

2015. november 29. 16:00

Játékvezető: Gil Manzano

TV: Sport 1

A várható kezdő csapatok:

Eibar: Riesgo; Capa, Pantic, Dos Santos, Juncá; Berjón, Escalante, García, Inui; Enrich, Bastón

Real Madrid: Navas; Carvajal, Pepe, Nacho, Danilo; Kroos, Modric, James; Bale, Benzema, C. Ronaldo

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend