Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2016-02-12 14:29 e.gergo twitter.comrealmadrid.com
Zidane: „A szurkolók boldogsága a legfontosabb dolog számunkra” NyilatkozatokSpanyol Bajnokság

Hétvégén a Bilbao látogat a Santiago Bernabéu stadionba, a szombaton 16:00-kor kezdődő összecsapás előtt Zinedine Zidane pedig megtartotta szokásos mérkőzés előtti sajtótájékoztatóját, melyet alább olvashattok.

Bale visszatéréséről és a sérülésekről: „A következő héten Bale elkezd majd velünk együtt edzeni. Nyugodtnak és türelmesnek kell maradnunk vele kapcsolatban. Bale problémáját kicsit több időbe telik megoldani, addig fogunk várni, amíg 100%-os állapotban nem lesz. A sérülések mindig aggodalommal töltenek el engem. Mindig azt akarom, hogy a játékosaim száz százalékos állapotban legyenek. Bale esetében sem kockáztatunk, nem hagyjuk, hogy 80%-nál abbahagyja a felépülést”.

„Bale nagyon fontos számunkra. Minden játékos egyéni módon dolgozik a visszatérésén, amíg ez nem zajlik le, nem tehetünk semmit. Normális, hogy a felépülés közben néhányan visszaesnek kicsit. Ha Bale kellemetlenséget érez a játékában, akkor egyáltalán nem fogom kockáztatni, hogy pályára lépjen. Azt mondta, hogy érzett valamit, de pozitívan gondolkozik, és mindig mosolyog. Természetesen játszani akar, de ehhez előbb teljesen fel kell épülnie, ezt ő is tudja”.

A kupadöntőtől: „Nem tudom, hogy a Copa del Rey döntőjét a Bernabéuban játsszák-e majd, ez a klub dolga, nem az enyém. Engem nem érdekel. Normális, hogy a Real Madrid szurkolói nem szeretnék, ha itt lenne a kupadöntő, és ugyan ez lenne fordított esetben a Barcelona szurkolók véleménye is”.

A Bilbao elleni meccsről: „Az Athletic nagyon erős, jól tudjuk, hogy ki lesz az ellenfelünk. Aduriz nagyon fontos játékos náluk, minden tekintetben. Aduriz 35 éves, és ez mégsem látszik rajta. Kilencven percig játékot, gólokat, támadásokat, nyomást szeretnék látni a pályán tőlünk”.

Kovacic kezdeni fog, Marcelo pótlása még kérdéses: „Holnap Kovacic a kezdőcsapatban lesz. Marcelo nem léphet majd pályára holnap, a továbbiakat pedig majd meglátjuk. Jobban van, ma már futott, és ez jó hír számunkra. Meglátjuk, ki lesz a balhátvéd holnap. Kovacicnak ugyan az lesz a feladata, mint eddig, hogy keményen dolgozzon labda nélkül is”.

Mourinho szeretné Varane-t: „Ez teljesen normális, ő hozta Madridba Varane-t és jól ismeri, viszont Raphael a Real Madrid jövőjét képviseli. Természetesen számolok vele”.

A szurkolókról: „Ők a legfontosabbak számunkra, mindig velünk vannak, és az a kérésünk, hogy ezt tegyék így tovább. A legfontosabb, hogy ők boldogok legyenek. Ez lesz az ötödik mérkőzésem vezetőedzőként, és azon az úton kell tovább haladnunk, amit megkezdtünk, és meg kell próbálnunk megnyerni a lehető legtöbb meccset”.

Benzema: „Elegem van már a Benzema-ügyből. Itt van velünk és ide is koncentrál. Felejtsük el ezt az egészet. Szeretném, ha lezárulna és megoldódna az ügy, és szerintem ehhez már nem kell sok idő”.

Jó dolog, hogy sűrűsödik a versenynaptár: „Idegenben nehezebbek a mérkőzések számunkra, de elégedett leszek azzal is, ha most hazai pályán 1-0-ra nyerünk. Kezdődik az az időszak, amikor háromnaponta lesznek meccseink, és ez jó. A csapat idegenben is szerzett már 5-6 gólt. Minden mérkőzés más és más”.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend