Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2016-02-16 19:44 e.gergo asroma.com
Kostas Manolas, az AS Roma védője: „Nem félünk senkitől” Bajnokok LigájaNyilatkozatok

Luciano Spalletti társa a mérkőzés előtti nyilatkozatok során Kostas Manolas, az AS Roma görög származású védője volt. A 24 éves játékos szavai a Real Madrid elleni mérkőzés előtt:

„Tudjuk, hogy a Real Madrid egy nagyszerű csapat, tele szupersztárral, de összpontosítanunk kell. Mikor ilyen játékosokkal állsz szemben, száz százalékosan kell játszani, de erősnek kell lennünk és nem félünk senkitől. Küzdeni fogunk, hogy eredményes legyen a holnap esténk, és meglátjuk, mi lesz a vége”.

„Ha a Real Madrid ellen játszol, mindig motivált vagy, mert a világ legjobb játékosaival állsz ilyenkor szemben. Úgy hiszem, hogy lelkesen kell játszanunk és be kell bizonyítanunk, hogy a pályán egyenlő felek vagyunk. A helyes mentalitással kell hozzáállnunk a meccshez, és azt kell tennünk, amire az edző kér bennünket. Ha úgy gondolkozunk, hogy csak egyharmad Cristiano Ronaldót érünk, akkor jobb, ha ki sem állunk inkább a pályára”.

Három vagy négy védővel jobb kiállni a Real Madrid ellen? „A döntés az edzőn múlik. Nem azon fog múlni a meccs, hogy három vagy négy védővel játszunk. Mindannyian azért vagyunk itt, hogy eredményekhez segítsük a csapatot”.

A Roma 16 gólt kapott a kiírásban idén, ez aggasztó a Real elleni meccs előtt? „Különféle gólokat kaptunk, de nem csak négy vagy öt játékos feladata, hogy védekezzen. Nem csak a védelem hibája, hogy beengedtünk 16 gólt. Holnap nem szabad gólt kapnunk, hogy úgy mehessünk Madridba, hogy a továbbjutás még mindig lehetséges. Hiszek a csapatban, és ha az edző nevez engem a csapatba, akkor minden tőlem telhetőt bele fogok adni. Remélem, hogy segíthetem a csapatot, hogy jó eredményt érjen el”.

Maradjatok velünk, hamarosan érkezünk Cristiano Ronaldo és Zinedine Zidane mérkőzés előtti nyilatkozataival is!

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend