Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2016-02-18 11:59 e.gergo realmadrid.com
Sergio Ramos: „Nagy lépést tettünk most a továbbjutás felé” Bajnokok LigájaNyilatkozatok

Sergio Ramos és Raphael Varane is nyilatkoztak az AS Roma ellen idegenben 2-0-ra megnyert meccs után.

Sergio Ramos „A csapat nagyszerű munkát végzett, a meccs legelejétől kezdve azért játszottunk, hogy jó eredménnyel zárjuk az estét. Igyekeztünk diktálni a tempót és dominálni a labdabirtoklásban, ez sikerült is, és a kapu előtt is egész hatásosak voltunk. Nagy lépést tettünk most a továbbjutás felé. A meccs végén már a Róma térfelén domináltunk, és alkalmanként, mikor elveszítettük a labdát, gyorsan és veszélyesen tudtak áttörni. Félidőben Zidane arról beszélt, hogy tartsuk meg a labdát, és magabiztosan passzoljunk, hogy pánik nélkül jussunk el a tizenhatosukhoz”.

Ronaldo és Jesé góljáról: „Ronaldo gólja jó időben jött, hogy megszerezzük a vezetést. Jesé gólja  egy jó jel: minden cserepadról beálló játékos lelkesen játszik, és megmutatja, hogy mire képes. Nagyon fontos szakaszában vagyunk ennek a kiírásnak, és élvezzük”.

Ünneplés Zidane-nal: „Ebben a szellemben kell folytatnunk, a csapatként ünneplés a legjobb módja a siker elérésének. Egységesnek kell lennünk, ez a kulcs. Zidane munkájának már az első napjától kezdve örülünk. Függetlenül attól, hogy mit tett játékosként, egy kiváló edző és mindannyian boldogok vagyunk”.

Raphael Varane „Oda szerettem volna tenni magam. Nagyon jó volt Ramos mellett játszani, kordában tudtuk tartani a Rómát. Ők egy nagyon veszélyes csapat, és jók voltunk, hogy sikerült kapott gól nélkül zárni a meccset. Most kiélvezzük a győzelmet, holnaptól pedig a Málaga elleni mérkőzésre kezdünk majd gondolni”.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend