Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2016-02-27 18:02 Tromposch Ádám madridom.hu
Ötlettelen, siralmas, gyenge „játék”… Real Madrid – Atletico Madrid: 0-1 Spanyol Bajnokság

A Real Madrid a spanyol bajnokság 26. fordulójában az Atletico Madrid együttesét látta vendégül.

A mérkőzés elején először egy kapufára csavart Atletico szöglet okozott riadalmat, majd egy hazatett laszti után Keylor bizonytalankodott. A vendégek rendre letámadták a Reált, így nehéz volt kihozni a labdát a saját térfélről. Alig húsz perc telt el, amikor Kroos szabadrúgása után Varane csúsztatott kapu mellé. Negyedóra volt hátra az első játékrészből, amikor CR szabadrúgása után védett nagyot Oblak, majd Benzema lőtt mellé. 40. perc: gyors passzolgatás után Griezmann lőhetett, Keylor kicsit kint állt, így bravúr kellett a védéshez, egy perc múlva Koke lövése után újra Keylor védése kellett, hogy 0-0 maradjon. Több veszélyes helyzet nem volt az első játékrészben, gól nélkül vonultak öltözőbe a csapatok.

A második félidő elején Zidane cserélt egy váratlant: Benzema helyett Borja Mayoralt küldte be, a fiatal spanyolnak ez volt az első bajnokija a nagycsapatban. Rögtön az elején Godin hibázott nagyot, így Ronaldo elé került a labda, ő azonban elrontotta a ziccert. Az 53. percben okos támadás után Griezmann elé passzoltak, ő pedig közelről nem hibázott, kilőtte a rövid alsót: 0-1. A Real ezután sem tudott igazán reagálni, a csereként beállt Borja és Vázquez is súlytalan volt, CR pedig kihagyta a második ziccerét is… Negyedórával a lefújás előtt Danilót takarították el a tizenhatoson belül, a síp néma maradt, ahogy a jogos büntető is elmaradt. Több gól nem született a mérkőzésen, az Atletico mindhárom pontot elvitte a Bernabéuból, mindezt megérdemelten, így a Real lassan csak a 3. helyben reménykedhet… Ötlettelen, siralmas, gyenge, kreativitást nélkülöző, alibijáték a Real Madrid részéről.

Real Madrid – Atletico Madrid: 0-1 La Liga, 26. forduló Estadio Santiago Bernabéu 2016.02.27. 16:00

A mérkőzés jegyzőkönyve:

Real Madrid: Keylor; Carvajal, Varane, Ramos, Danilo; Kroos, Modric, Isco (Jesé 68′); James (L. Vázquez 56′), Cristiano, Benzema (Mayoral 46′). Edző: Zinedine Zidane

Atletico Madrid: Oblak; Juanfran, Giménez, Godín, Filipe; Saúl, Gabi, Augusto (Kranevitter 77′), Koke; Griezmann, Torres (Correa 81′). Edző: Diego Simeone

Játékvezető: Clos Gómez

Sárga lapot kaptak: Godin, Filipe Luis, L. Vázquez, Giménez, Modric, Correa, Carvajal, Ramos.

RMA ATL
 69% Labdabirtoklás 31%
15 Kapura lövések 9
3 Kaput eltaláló lövések 5
4 Védés 3
2 Szöglet 5
1 Les 2
15 Szabálytalanság 13
4 Sárga lap 4
0 Piros lap 0

Folytatás jövő héten szerdán a Levante otthonában.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend