Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2016-04-29 13:24 e.gergo twitter.com
Zidane: „Remélem, hogy Cristiano és Karim száz százalékosak lesznek szerdára” NyilatkozatokSpanyol Bajnokság

A Real Madrid a spanyol bajnokság hajrájában, a 36. fordulóban a Real Sociedad otthonában lép pályára holnap délután. Az Anoetában egészséges kerettel sem egyszerű nyerni, Zidane pedig tisztában van vele, hogy a sérülések még jobban megbonyolíthatják a csapat dolgát. A francia szakember mérkőzés előtti nyilatkozatát alább olvashatjátok.

A sérülésekről: „Benzema nem lesz benne a holnapi keretben, fontos hogy felépüljön a szerdai meccsre. Majdnem vége van már a szezonnak, és Benzema sérülései még mindig bonyolultak. Ami a mostani sérülését illeti, hát, én nem vagyok orvos. Meglátjuk, hogyan alakul neki a szezon vége. Mindig aggódom, ha egy játékos sérült, mert ez megnehezíti a dolgokat. Ha Bale rendben lesz, ő játszani fog majd, de aki nem egészséges, az nem lép pályára. Remélem, hogy Cristiano és Karim száz százalékosak lesznek szerdára, de ezt jelenleg nem tudom megjósolni”.

A Real Sociedad elleni meccsről: „A szerdai mérkőzés egyelőre nem érdekel, most csak a holnapi meccs foglalkoztat. Fontos mérkőzés vár ránk holnap a bajnokság szempontjából, most még a szurkolók sem a City elleni meccsre gondolnak. Nehéz meccs lesz ez az Anoetában, a Real Sociedad ellen nincsenek könnyű meccsek, ezt tudjuk. Ahhoz, hogy erős meccset hozzunk, még egységesebben kell támadnunk és védekeznünk, ebben a szellemben is készülünk”.

A bajnoki esélyekről: „Nem gondolom, hogy a játékosok túlságosan relaxálnának, minden héten látom rajtuk, hogy nagyon összpontosítanak. A többi csapat bukására nem gondolok, előbb szerezzük meg a lehetséges kilenc pontot a bajnokságban, aztán meglátjuk, mi lesz”.

Cristiano állapotáról: „Nem aszerint változtatom a játékunk taktikáját, hogy ki elérhető a keretben. Cristiano készen áll és képes lejátszani a hátralévő mérkőzéseket. Mindenki ismeri Cristiano természetét, egyetlen meccsen sem akar pihenni, és nagyon gyorsan fel is épül”.

Isco és James: „Isco és James fontos játékosok attól függetlenül, hogy ki mennyit játszik. Szeretnének többet játszani, de nálam minden játékos egyenlően fontos”.

Jesé: „Jesé csak egy kisebb ütést kapott, készen áll a játékra, mint a többiek a keretben”.

A spanyol csapatok európai teljesítményéről: „A spanyol klubok nagyszerű focit játszanak, és ezért Európa labdarúgásában is mindig tényezők lesznek”.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend