Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2016-05-01 13:10 ___Samy___ marca.com
Navas 20 kapott gól nélküli meccsnél jár Érdekességek, statisztikák

Keylor Navas kapott gól nélkül hozta le a Real Sociedad elleni mérkőzést az Estadio de Anoetában szombaton, ezzel e tekintetben már 20 mérkőzésnél jár az idei szezonban.

Iker Casillas hasonló számú kapott gól nélküli meccset 5 évvel ezelőtt produkált, abban a szezonban, ahol a sérülés sokszor padra kényszerítette őt.

Navasnak még van hátra két bajnoki mérkőzése, egy Bajnokok Ligája elődöntője, és egy feltételezett BL döntő.

A Blancók első számú kapusát a szezon kezdetekor majdnem eladták, de aztán maradt és próbálja megdönteni a klub rekordját, ami a kapott gól nélküli mérkőzéseket illeti. A korábbi rekordot az 1975/76-os szezonban állították fel.

Navas biztos kézzel védett szombaton a baszk csapat ellen, és a Costa Rica-i kapusnak csupán élet-halál helyzetben kellett közbe avatkoznia.

Nagy bizalmat ad az előtte lévő négy védőnek, és az öt fős védekező-egységnek fenn kell tartani a szintet, ha a Realnál komolyan gondolják azt, hogy meg akarják nyerni a La Ligát és a Bajnokok Ligáját is.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend