Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2016-05-29 15:02 Zsombor realmadrid.com
Cristiano Ronaldo: „Ez a kupa a tiétek” Nyilatkozatok

A mindent eldöntő tizenegyest belövő Cristiano Ronaldo így nyilatkozott a találkozót követően:

„Hatalmas örömöt érzek. Mindannyian boldogok vagyunk, ami természetes egy ilyen mérkőzés után, a csapat jól teljesített. Tudtam, hogy be fogok találni a párbaj során, és így is lett.”

„Meg akarom osztani ezt a pillanatot az összes madridistával. Ez a döntő a családomé és minden madridista családjáé. Szeretném megköszönni a szurkolóinknak, ez a kupa a tiétek.”

„Magabiztos voltam a büntetőt illetően. Varázslatos este volt. Rengeteg köszönet illeti a szurkolókat, nélkülük nem lett volna meg a Tizenegyedik. Hatalmas segítség voltak az összes találkozónkon.”

„Mindegyik döntő nehéz. Ez a harmadik BL sikerem, amire nagyon büszke vagyok. A Bajnokok Ligája a Real Madrid terepe, tudtuk, hogy képesek vagyunk a sikerre, minden egyes nap ezért küzdöttünk. Nagyon boldog vagyok és ez a pillanat most az ünneplésé.”

Lucas

„Nagyon boldogok vagyunk, mert az egész éves kemény munkánk meghozta a gyümölcsét, és meglett a Tizenegyedik. Ez az este leírhatatlan volt. Ha a Real Madridhoz érkezel, a trófeák megnyerése a cél, és ma este ezt tettük: elhódítottuk a BL-t. Magabiztosak voltunk, hogy megnyerjük a tizenegyes párbajt.”

„Megérdemelten lettünk a győztesek. Szeretném megköszönni a barátaimnak, a családomnak és a barátnőmnek. Ők azok, akik jóban, rosszban kitartottak mellettem. Most pedig jöhet az ünneplés. Valóra vált álom lenne, ha ott lehetnék az EB-n, remélem, hogy a végső keret tagja leszek.”

Keylor

„Gyerekkori álmom vált valóra a BL sikerrel, szeretném megköszönni Istennek, a családomnak és mindenkinek, aki támogatott engem. Rengeteg köszönet jár nekik. Továbbra is szeretném, ha minden erőmmel a klubot szolgálhatnám, és további kupákat nyerhetnénk. Nyugodt voltam a büntetők során. Biztos voltam benne, hogy egyet elhibáznak, és akkor mi betalálunk.”

James

„Nagyszerűen játszottunk, ez egy jó döntő volt. Ugyan csak a pálya széléről, de mindent megtettem, amit csak lehetett onnan. Az eddigi legjobb dolog karrierem során ez a kupa. Boldog vagyok a Real Madridnál. Ez a legjobb klub a világon.”

Danilo

„Nagyon boldog vagyok. A Real Madridnak mindig nyernie kell valami trófeát és most egy álmom vált valóra. Mielőtt pályára léptem volna, Zidane azt mondta, hogy legyek nyugodt. Nehéz a kispadról beszállni egy ilyen fontos mérkőzésen, de úgy érzem segítettem a csapatot. Most ki kell élveznünk ezt a pillanatot és köszönetet kell mondanunk az összes madridistának. A szurkolóinkkal együtt szeretnénk ünnepelni.”

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend