Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2016-06-30 22:16 Veidt defensacentral.com
Pogba: „Nem tudok biztosat a jövőmről” Átigazolási hírek

A mai napon, június 30-án érdekes dolog történt. A francia válogatott edzése után Pogba autogramokat osztogatott, egy helyi Real Madrid rajongó pedig érdekes kérdéssel állt elő.

A rajongó először szokványos módon autogramot kért tőle, majd megkérdezte Pogbától, hogy marad e a Juventusban, vagy Madridba igazol e. A francia játékos először meglepődött, majd megkérdezte tőle, hogy újságíró e. A férfi elmondta, hogy nem, ő csak egy Real Madrid szurkoló. Ezután ezt válaszolta a francia játékos: „Nem tudok semmi biztosat mondani. Meglátjuk, hogy mi lesz.” A játékos tehát maga sem tudja, hogy pontosan hogyan fog alakulni a jövője, ami mindenképpen azt sejteti, hogy még mindig zajlanak a tárgyalások a Real Madrid és a játékos ügynöke, illetve a Juventus vezetősége között. A játékos ügynöke, Mino Raiola többször elismerte, hogy ügyfele szívesen játszana a Királyi Gárdában, és hogy ellentétben a többi klub megkeresésével, a Real Madrid ajánlatán komolyan elgondolkodott Pogba. A játékosért egyébként még a Manchester United érdeklődik komolyan. Az esetről készült riportot itt lehet megtekinteni.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend